Verite na nich ?
Iluminati
Hmm,aka sranda, ze dnes je pomaly viac sportov ako mien v kalendari..
btw, preco neandrtalci vyhynuli ?
a btw, to ze zijeme na planete zombikov mozeme vidiet v kazdej krajine, vzdy sa v politike voli bud jedna, alebo druha strana, nedaju sancu novej strane (takto vyhynuli neandrtalci, vid nizsie)
Adam: Zvierata sa presuvaju, vyzera to ze idu na juh, podme s nimi.
Tomas: Preco by sme sa mali presunut? Zvierata tu boli vzdy a vratia sa
Adam: Tomas, budeme hladovat.
Tomas: Nie, zvierata sa vratia.
Zvierata sa nevratili, Adam a Tomas dnes zdobia muzeum fosilii.
Co sa dnesne deti ucia? Dokazu si vobec natriet krajec chleba?
Nemyslim si. Dokazu maximalne tak cez Facebook sa dohodnut do ktoreho mekacu dnes pojdu.
Pokracovanie neskor, nema to vyznam pisat a idem si upiect bagetu.
Ja verim.Presne vedia co robia a kazdy kto je slepy sa sprava tak ako oni potrebuju.
Systematicky vymyvaju ludom mozgy a kazdy jeden co nema o tom tusenia sa sprava presne podla ich predstav.
Vedia ako funguje podvedomie ludi a preto ich"zamestnavaju"aby nemali cas premyslat nad sebou.
Nic nie je nahoda ani to, ze coca cola sa vola coca cola.:-)
toto? :D
pocul som o tom.. nejaka mala skupina ludi, uzavreta verejne neznama elita, kde sa dedia 'kompetencie' len pokrvne v ramci rodiny.... neviem ci tomu verim, nejak sa tym nezaoberam. na druhej strane aspon teoreticky cosi take existovat moze, pretoze v kazdom spolocenstve ludi, bez ohladu na statne zriadenie (demokracia, diktatura..) funguje vzdy silna hierarchia (bez nej by sa hociaky spolocensky system zosypal) a teoreticky ta pyramida hierarchie ludi vobec nemusi koncit v demokracii pri politikoch ktorych si volime... moze to ist dalej a na jej spicke by naozaj mohla byt z urcitych historickych dovodov prave takato nepristupna skupina ludi, ktora sa v minulosti dokazala nejak extremne presadit a teraz uz len moze tlacit dolare a ludom hovorit ze tie papieriky maju nejaku realnu hodnotu a oplati sa pre ne makat:D... ale ci tomu verit? to je podla mna to iste ako rozmyslat ci verit na mimozemstanov:)
Nie. Ja verím len v slabosť ľudí, nechávať sa ovplyvňovať takýmito drístami o niekom, alebo niečom čo za nás rozhoduje, alebo nás nedajbože riadi.
Je to už trochu dávno čo som túto tému študoval ale nejedná sa o úplne rovnaké organizácie. Ak si spráne pamätám ilumináti začali byť prenasledovaný myslím v Nemecku a tak sa infiltrovali do slobodomurárskych lóži. Týmto slobodomurárom sa hovorilo osvietený slobodomuráry. Nechcem písať nič zavadzajúce lebo si presne nepamätám ale ilumináti sú na vrchole všetkého. Ovplivňovali aj slobodomurárov.
flipsoo, mas pravdu.
tak teda, slobodomurari a iluminati su da sa povedat ti isti?
lilia -oko a pyramída je symbolom slobodomurárov. Nájdeš ho aj na amerických bankovkách.... Ilumináti riadia celý svet, dokonca podstrkujú ľudom čo si majú myslieť. Vždy niekto bol, je a aj bude čo bude ovplivňovať všetko. Len ľudia si to neuvedomujú a nechajú sa manipulovať.