perverznost?

tnd

nik proti tomu nič nemá, ale musí to ist z nej že to začne spontánne robiť, nie ked sa jej to protiví, to si nepochopil usmiaty panáčik?

:))

deti moje:) na tom predsa nie je nič zvlastne alebo odpudzujuce..je to rovnako bezne ako analny sex..taka masaz celeho tela+lizanie zadočku/samozrejme umyteho a vonaveho:))/nie je nič zvlastne.Na zadku je vela nervovych zakončeni, tak neviem, čo sa čudujes, ze to tvojho draheho vzrusuje

Rubi

Monica to bolo naozaj stupidne prirovnanie ;-)) dat niekomu cokoladu a lizat mu zadok je dost velky rozdiel nemyslis?Ja fakt zasnem nad tym jak daktore baby uvazuju to chlapi maju fakt viac ucty k sebe lebo nikdy nerobia nic co sa im hnusi oni vedia povedat ze to ci ono nechcu,neboja sa to povedat aj ked vy zeny z nich potom robite sebcov a neviem co este.Nie oni nie su sebecki ale maju aj rozum.Tak je to.Vy zeny sa obcas spravate ako nejake sexualne otrokyne ktore splnia kazdy rozmar svojho milacika aj keby sa mali z toho povracat.Ach jaj a potom lemantuju preco si ich muzi nevazia.

zc

a nebude nabudúce chcieť aby si to lízala jeho kamošom?
však keď ho máš rada a jeho to vzrušuje tak to urobíš pravda!

monica

lebo ho mam rada a ked by som vedela ze o to potesi urobila by som to...to je a ako ked vies ze tvoj priatel ma ard bielu cokoladu tak mu ju niekedy kupis aby si ho potesila

Rubi

Monica a preco by si mu to spravila ked sa ti to zda hnusne?Preco vy baby robite obcas veci ktore sa vam uplne hnusia?Nechapem to, ved muzi to takto nikdy nerobia,v tomto maju viac rozumu musim uznat.NIkdy nerobia nieco co sa im hnusi.

monica

no ja to mojmu nerobim..a keby ma o to poziadal..neviem..urcite by som to urobila ale asi by sa mi to zdalo hnusne

Rubi

Ty sama musis vediet ci sa to tebe zda ok ale je ti to neprijemne.Nas sa nepytaj kazdy ma ine chutky.Ked to tebe nevadi tak to rob a ked ti to vadi tak mu to povedz mne osobne by to po chuti nebolo ale ako vravim kazdy je iny.