Ahoj, mam takyto problem. Na srdci mi nieco zistili, co sa da odstranit iba operativne, ale je pomerne velka sanca, ze tu operaciu neprezijem. A teraz neviem, ci sa mam nechat operoval alebo nie. Ked sa nedam tak sa mozem dozit este par rokov. A ak sa dam tak sa mozem dozit este vela rokov, ale mozem aj zomriet pri operaci. Co mam robit?
operovat alebo nie
Nuz ja by som sa neriadil len radou jedneho lekara, ked ide o zivot, podla toho ako to popisujes.Mozna je aj ine riesenie, nielen operativne, mozno ini lekar, napr alternativny by na to isiel uplne inac.
Ale kedze neviem , o co sa jedna, o aku vadu, dalej nema zmysel spekulovat.
A nie je taká možnosť, že ak sa operácia nepodarí aby ťa napojili na umelé srdce dovtedy kým sa nenájde darca? Alebo umelé na baterky k mám ešte nedorazili?
Budeme sa tu teraz chytat za slovicka?
Z TN je do BA daleko? Nemam slov :-DDDDD
..tak to je fakt sila! vraj do Ba daleko?!
tak potom sed doma a cakaj dokedy dozijes...
sorry, nema slov...
Aj ja som z TN :). A keď som mala zdravotné problémy, bola som v Blave na operácii. Ver, že to nie je tak ďaleko, keď ide o tvoj život. Určite sú tam lepší odborníci, nech ťa to neodrádza. Je to len a len na tebe.
Z TN, takže do Blavy to je daleko.
sory nie mozgu ale srdca
Je to tvoj život, tak to nenechávaj iba na jednom doktorovi. Predpokladám, že máš za sebou všetky vyšetrenia mozgu, tak zober všetky výsledky, dohovor si konzultáciu u nejakého odborníka v Blave.Ty si odkiaľ?
No, moc mi neporadil, tak co mam robit?