operovat alebo nie

Príspevok v téme: operovat alebo nie
operacia

Ahoj, mam takyto problem. Na srdci mi nieco zistili, co sa da odstranit iba operativne, ale je pomerne velka sanca, ze tu operaciu neprezijem. A teraz neviem, ci sa mam nechat operoval alebo nie. Ked sa nedam tak sa mozem dozit este par rokov. A ak sa dam tak sa mozem dozit este vela rokov, ale mozem aj zomriet pri operaci. Co mam robit?

RNG

Nuz ja by som sa neriadil len radou jedneho lekara, ked ide o zivot, podla toho ako to popisujes.Mozna je aj ine riesenie, nielen operativne, mozno ini lekar, napr alternativny by na to isiel uplne inac.
Ale kedze neviem , o co sa jedna, o aku vadu, dalej nema zmysel spekulovat.

martinmlm

A nie je taká možnosť, že ak sa operácia nepodarí aby ťa napojili na umelé srdce dovtedy kým sa nenájde darca? Alebo umelé na baterky k mám ešte nedorazili?

eam

Aj ja som z TN :). A keď som mala zdravotné problémy, bola som v Blave na operácii. Ver, že to nie je tak ďaleko, keď ide o tvoj život. Určite sú tam lepší odborníci, nech ťa to neodrádza. Je to len a len na tebe.

eam

Je to tvoj život, tak to nenechávaj iba na jednom doktorovi. Predpokladám, že máš za sebou všetky vyšetrenia mozgu, tak zober všetky výsledky, dohovor si konzultáciu u nejakého odborníka v Blave.Ty si odkiaľ?