Zdravim,chcel by som sa nieco spytat resp. poprosit o radu, mozno sa vam to co napisem bude zdat v porovnani s ostatnymi problemami neskutocne detinske a malicherne a urcite ste nieco podobne citali uz milion krat ale aj tak...
Ide o to, ze chodim na vysoku druhy rok a zalubil som sa do jednej mojej spoluziacky, citim k nej ohromnu naklonnost, neustale na nu
musim mysliet, v jej pritomnosti sa citim fantasticky, ked sa spolu rozpravame a usmeje sa na mna tak som ten najstastnejsi clovek na svete :)
Ja viem ze to znie strasne sentimentalne, ale nemozem si pomoct :).....Myslim si, ze este nikdy s nikym nechodila, pripada mi to tak, akokeby kazdeho potencionalneho partnera alebo kohokolvek, kto ma o nu zaujem brala absolutne automaticky iba ako kamosa, ako keby vobec nemala zaujem o
vztah alebo o lasku, janeviem....niekedy mam pocit ze aj ona ma rada mna, inokedy sa mi ledva pozdravi alebo si ma vobec nevsima. Zbieram odvahu na to,
aby som jej odhalil svoje city k nej, tak by som sa vas chcel baby spytat, ze co by ste vy robili keby vam niekto vyzna lasku, alebo keby vam iba povie ze sa mu strasne pacite.......zlakli by ste sa? vysmiali by ste toho dotycneho? znenavideli by ste ho?
Čo si s ňou počať? Prosím o radu
Ťažko radiť, lebo každá žena je iná. Niektoré samé nadbiehajú chalanom, iné sa radi nechávajú "uloviť". Ťažko povedať do ktorej kategórie patrí. Lebo môže byť, že ty sa jej nepáčiš, alebo čaká čo spravíš. Chybou bolo, že si s ňou nešiel, musíš byť trpezlivý, prejaviť že máš podobné záujmy ako ona, aj keď spočiatku nebudete sami. Príde čas, že aj to potom bude.
jaaj, tom, mal si hned povedat. Ved ona ti vychadza v ustrety. Dala ti vediet, ze chodi do kostola - ok, to treba vediet.
Ja by som brala ten navrh, ist niekam s kamaratmi.
Mimochodom, ak by si mi velku cast prveho rande zamilovane cumel do oci, uz by som sa stebou nestretla. Zlahka !! Musi ti stacit, ze budete spolu a nie sami dvaja.
Ona ma von volala, ale so svojimi kamaratmi a potom zase inokedy ma volala do kostola ze ci s nou nepojdem, boze ale to su take miesta....ja chcem byt s nou sam a pozerat jej do oci, nie byt niekde s dalsou miliardou ludi alebo cusat v kostole.Tak z toho nic nebolo a zase minule som ju zavolal von ja a povedala ze jasne ze pojde, ale potom sa vyhovorila ze ma vela prace, ked som jej zavolal. A predstavte si ze by som ju zase zavolal von, nevyzeralo by to ze ju uhanam alebo ze sa jej vnucujem?? Co vy na to baby? co si myslite? :).....preboha ved ak nie je slepa, musi vidiet ze sa mi paci. Myslite ze sa boji?
Tomas246, si šiši? znenavidiet, bat sa, vysmievat sa - za vyznanie naklonnosti ?? Ved je to najlepsi kompliment! Uklada sa do pamate na vzdy a vyvolava blahe pocity pri spomienkach!
Nepouzivaj silne slova (laska, milovat - lebo je fakt, ze sa nepoznate). Napr. jej povedz, ze by si rad pozval na nejaku akciu (vystava, kino, sportova sutaz, ..prenasanie ziab zeleznej studnicke) a keby to preslo ok, povedz je, ze sa s nou dobre citis a rad by si snou bol castejsie. Netlac.
pozvi ju na rande a uvidis, ako zareaguje. Ak sa jej pacis, tak neodmietne a bude jej jasne, ze ked ide o rande, asi k nej citis nieco viac.
ano, mozes to pokazit. ked si jej velmi dobry kamarat, mal by si vediet ci sa jej pacis alebo nie, nie je to o tom kolko sa poznate ale ako sa poznate. ale zase, mozno je do teba buchnuta aj ona, len to nevie dat najavo. lenze to uz musis vycitit ty, my ju nepozname.
ja sa s nou ved poznam uz asi rok a pol, myslite ze aj po takom dlhom case by sa nejako mohol zmenit ten stav v ktorom sa nachadzame? nebude ma mat uz navzdy zafixovaneho len ako kamarata? a baby ja som nemyslel take vyznanie lasky ze by som si klakol na koleno a obsypal je ruzami, skor by som jej len povedal ze sa mi uz dlhsi cas strasne paci.....aj tym by som to mohol pokazit podla vas?
najlepsia cesta podla mna je stat sa dobrymi kamaratmi, tak sa da zistit velmi vela informacii.. take hrrr vyznanie lasky vie dost odradit.
zalezalo by vela na tom aky je ten clovek co mi vyzna lasku a dalej by som sa dost zacudovala keby ku mne pristupi a vyzna mi doslova lasku preto ze to sa dnes uz "nenosi":D podla mladych.
keby mi ten dotycny povie ze ma lubi alebo miluje hned by u mna skoncil lebo toto moze povedat iba clovek ktory asi nikdy nezazil lasku.(moj nazor)
a ked ona je taka ze raz sa s tebou bavi a raz ta ledva pozdravi tak si myslim ze skor s toho nic nebude z jej strany takze by som nekazila zatial to "kamaratstvo co je medzi vami.podla mna ze daj tomu cas a bude/.
Pokial by som o takeho cloveka zaujem nemala, jeho vyznanie lasky ku mne by sposobilo odstup, mozno az vyhybanie sa dotycnemu. Hovorim o svojej doterajsej skusenosti... asi by som si nevedela predstavit to, ze by sme nadalej ostali kamaratmi. Uz by to bolo zvlastne, mozno az neprijemne...