notebook pre študenta

Príspevok v téme: notebook pre študenta
ada56

ahojte,, poradte mi, prave si vyberam notebok, som studentka Ss a chcem ho vyuzívt vacsinou len na také bezné ucely ( internet, word, excel, powerpoint,...teda ziadne nejaké narocné hry a pod.) no ale ja sa do notebookov moc nevyznám a nemám nikoho takého kto by mi vedel poradit.

Moje podmienky sú:
Znacka: Asus alebo Toshiba (ine nie)
Cena: 500-600€
displej: 15,6 HD

Za rady vopred velmi pekne dakujem:))

0mega

ja som mal raz toshibu a stacilo mi

odisiel displej, dvdromka, a bateria nevydrzi uz ani 15 minut.

kdezto IBM su fajn. hladal by som v "business klasse" (nemusi byt za vela)

no od plastu sa vela ocakavat neda.

vezmem si ze student cestuje ostosest, mechanika odide ako prva, druhy hdd, preto odporucam solid state drive

sweater

ono toshiba robi kvalitne, ale to aj vela dalsich znaciek, ide o to ze ked si porovnas parametrovo rovnaky model od toshiby a napr. od asusu tak ten toshibacky stoji o dost viacej, to mas ako ja neviem, dell, lenovo, apple aj tie su drahe ale oni su aspon v niecom ´vynimocne´ ale tie toshiby su ako vsetky ostatne akurat drahe :)

sweater

aspon s tou znackou poradim :) ja by som si volil urcite toho asusa, podla mna robia kvalitne NB, a za tu cenu ti vyde aj dost slusny parametrovo, toshiby mi pridu dost predrazene na ten vykon. napr tento vyzera fajn //// je ich strasne moc navyber :), ak by sa ti dal kupit z USA a este bez OS, tak by si dost usetila :)