Ahojte, potrebovala by som poradiť ohľadom mejkapu na stužkovú. Mám kúpené tmavofialové šaty nad kolená, čierne topánky. Vlasy mám dlhé po pás - brčkavé, takže si ich plánujem nechať rozpustené. Lenže neviem, aký mejkap by sa mi hodil. Mám dosť problematickú pleť - dosť mastiacu a maličké vyrážky. Bežne používam len korektor a púder, takže neviem, do akého mejkapu by som mala investovať. Pleť mám svetlejšiu. A taktiež neviem, ako by som sa mala namaľovať. Chcela by som výrazné pery (keďže ich mám plné), uvažovala som o umelých mihalniciach a čiernej tekutej linke. Myslíte, že by to k sebe šlo? Alebo máte nejaké nápady? Vopred ďakujem =)
mejkap na stužkovú
make up nejaky kryci. dobry je penovy. co sa tyka licenia svoj nazor som povedala. chod na you tube mas tam kopec navodov. neviem ake mas oci, aky tvar, co sa ti hodi a co nie .... ked sa licis malo linku si nebudes vediet dat pekne a umele riasy tiez nie. tie sa davaju u kozmeticky a zato das peniaze tiez....
Moja, zatial som jedina, ktora sa tebou vobec zaobera...co tak troska vdacnosti? :-DDD
A tvoj predchádzajúci príspevok radšej nekomentujem =) myslím, že v prvom rade máš ty sama problémy so sebou... inak by si takýmto spôsobom nezabíjala čas na nete =) ale to je už iná kapitola, podstata mojej témy je v niečom úplne inom.
No ako myslíš, ja tu prosím o radu, keďže bežne sa líčim len minimálne a nevyznám sa do toho. A nemám v pláne utratiť mnoho peňazí u vizážistky, tie peniaze viem aj do niečoho iného investovať... a preto sa chcem nalíčiť sama.
Sama si napisala, ze mas svetlejsiu mastnu plet s vyrazkami, ja som si to z prsta nevycucla. Nevies, co vlastne chces...asi sa chces iba uistit, ako si to vynikajuco vymyslela a nepaci sa ti nesuhlas.
Ale to si potom mala inak formulovat...
Ty si chcela poradit a nikto ti nebrani namalovat si tlamu trebars aj nazeleno :-D Mohla by si mi potom poslat foto? Rada sa smejem. okrem toho si sama uz rozhodnuta, ze budes fialovobordova, tak co sa pytas?
Horšiu pleť mávam hlavne v období menštruácie, ktorá mi, našťastie, na tú dobu nevychádza... ale chcela by som sa poistiť kvalitným mejkapom... a nie som až taká bledá... očividne sa sama do toho nevyznáš, takže neviem, z akého dôvodu kritizuješ...
ale ved uznaj:fialove saty+bleda vyrazkova tvar+bordove pery-vsak to zavana pruserom!
A čo sa týka mojich tmavofialových šiat - sú síce úzke a krátke nad kolená, lenže nepôsobia lacno... skúšala som si mnoho šiat a dlhé po zem mi nesadli, takže som zvolila túto variantu...
tpch - keď si taká múdra, mohla by si aj poradiť a nie len kritizovať... nechcem byť namaľovaná ako väčšina mojich spolužiačok... preto som rozmýšľala len o umelých mihalniciach + hornej očnej linke (bez dymových očných tieňov a pod. - mám tmavohnedé oči) a o výrazných perách...