Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako na neho zabudnut?

Príspevok v téme: Ako na neho zabudnut?
Strix Hu

Pred rokom som sa spoznala s clovekom,ktory je zenaty a starsi odo mna o 20 rokov.Pol roka sme sa stretavali,po tejto dobe to on ukoncil,pretoze sme sa pohadali,mne praskli nervy,urobila som mu scenu ako mu urobim zo zivota peklo.Vsetko pre to,pretoze som uz nezvladala ten pocit,ze som do neho zamilovana a vedela som,ze vzdy budem len ta druha.Presli tri mesiace,ani ja ani on sme sa neohlasili,ja som si nasla priatela,mam ho rada ale neprejde dna,kedy by som na tohto cloveka nemyslela...
Viem,ze si za to mozem sama,viem,ze poviete,ze za to nestoji,ale ja uz nevladzem,uz ho nechcem mat v hlave.Da sa to vobec?

ivana45

Strix Hu, urcite sa to da. Dokazali to duhi, dokazes to aj ty - zaradis ho medzi spomienky. Ved si ho nemusis ociernovat, spomen si na to pekne, co bolo a tes sa, ze to mas za sebou.
Nehodili ste sa k sebe. Jasne, ze sa zdekoval, ked si sa vyhrazala skandlom. Dostal prilezitost uplatnit zdravy rozum.
Trebars si povedz, ze to je fajn, ze si s nim prezila par peknych chvil a bud rada, ze ti ta skusenost pomoze najst si PRIMERANEHO a NEZADANEHO partnera.