ahojte tuto temu som zalozila iba tak z nudy pretoze dnes ked som sedela v skole(mam 19) som si vsimla ze spoluziacky ktore uz mali sex a maju ho pravidelne s priatelmi tak cez hodinu roztaju nohy alebo sedia na obrocmo a tie ktore su este panny(asi 4 :D) tak tie sedia vzdy s prekrizenimi nohami.. tak by ma zaujimao ci aj vy ste to postrehli alebo nie..je to iba taka blbost co ma napadla..pls piste normalne nazory a odpuste si koemnty tipu ze som sa musela velmi nudit v skole :D
co znamena ked ma dievca roztiahnute nohy?
omg sak asi nesme mali deti a o tychto veciech sa normalne rozpravame :D sme spolu v jednej triede tri roky a tka to normalne chodi.. vy ste sa nikdy so svojou kamaratkou nerozpravali o sexe ci co ? :D
by ma zaujimalo, ci tie baby maju napisane na cele, ze uz mali sex, ked to tvrdis s takou istotou.
pozoruhodne skor je, ze mas dokonaly prehlad o sexualnom zivote ( a jeho pravidelnosti) vsetkych svojich spoluziacok...
ty si blb nevyzrety
ja som si vsimol, ze daniela je blbka
Podla mna si sa nenudila, ale v hlave nemas nic moc, radsej davaj v skole pozor a sustred sa na vyklad