Uf,ako zacat?Mam staly vztah(cca 3 roky)Doteraz bolo vsetko ok.Partner v pohode,pekny muz,bohaty...Co viac si moze zena priat?V poslednej dobe vsak na mna nema vela casu(vela pracuje)a po sexualnej stranke to uz tiez nie je ono.Ale na scene sa objavil novy chlap.Fyzicky sa mi nepaci,nie je to sice najhorsie,ale... Nie je velmi pekny.No nieco ma k nemu neodolatelne pritahuje...Staci jediny jeho nevinny dotyk a moje srdce sa ide zblaznit.AKO BY STE TO VYRIESILI VY? Vymenili by ste perspektivny vztah za vztah s clovekom,ktory sa vam vobec fyzicky nepaci a ani nahodou nedosahuje uroven predchadzajuceho partnera,ale citite ze je vam s nim tak dobre ako uz dlho s nikym nebolo? Neviem ci to nie je iba moj ulet(doteraz som si myslela ze svojho partnera milujem,ale teraz pochybujem)Mam vsetko nechat tak,kaslat na vsetko a na vsetkych a na to co si kto pomysli a dat sancu tomuto novemu muzovi?Moja kamaratka tvrdi ze som sa zblaznila a ze mam predsa na viac a viem ze by to takto brali vsetci...Nikdy som nebola povysenecka ani nic podobne a vazim si vsetkych ludi,bez ohladu na to co su,co robia a co vystudovali,ale aj ja podlieham tlaku okolia a nie je mi jedno co si kto o mne mysli(hlupe,co?).ALE JA JEDNODUCHO CITIM,ZE CHCEM BYT S NIM.Zatial k nicomu nedoslo(sexu)ale myslim ze by mi to s nim klapalo lepsie ako s terajsim partnerom...CAKAM NA VAS NAZOR
CO BY STE ROBILI NA MOJOM MIESTE???
prosim ta milli mam jednu otazku.je tu na fore polozena nejaka otazka z ktorou by si neposlal cloveka za psychologom?ja nemam psychicke problemy.ani nepotrebujem s partnerom hovorit co so mnou zamysla lebo je mi to uplne jasne
megan, podľa mňa aj príťažlivosť, aj peniaze sú potrebné, ale pre vznik a fungovanie zdravej rodiny je potrebných tých atribútov viac a myslím, že ešte podstatnejších - láska, porozumenie, úcta, túžba po rodine a rodinnom živote. Ja by som hneď s "horúcou hlavou" do niečoho neletel, ale by som si o tom pohovoril najprv s terajším partnerom - čo s tebou zamýšľa (nie však výčitkami, ale rozvahou) a potom snáď aj so psychológom.
Lenze to nie je len o tom(Moj partner nikam necestuje,vidame sa denne akurat ze je v praci od rana do vecera)Nieco mi v tom vztahu asi chyba.Rozmyslala som o tom celu noc...Myslim ze moje srdce sa uz rozhodlo a chce byt s niekym inym ako s terajsim partnerom.Len som sa chcela spytat na nazor zien ci by dokazali vymenit pritazliveho partnera za nie velmi pekneho muza,ktory sa im fyzicky nepaci ale aj tak je im sympaticky?
nemyslela som to tak ze si na penieze, a len kvoli nim si s nim. Narazam na to ze ak chces aby ste zili na urovni, tak musite pre to obetovat cas, usilie aby ste tie peniazky zarobili. A pokial sa praca neda urobit z domu, tak za tou pracou treba ist dalej a zostat v nej trebars aj do noci.
Aj moj priatel je vela krat prec, chodi po svete a kolko-krat ho aj 3 tyzdne nevidim, ale viem ze to robi pre nas, a ani by ma nenapadlo sa obzriet za inym, len preto ze moj nie je doma...
Tak to ti pekne dakujem.Zarobit si na seba dokazem aj sama aj si zarabam.Mozno to tak vyznieva ale ja nie som zatazena na peniaze.Mam 24
Megan ako vidim si sa uz rozhodla.Laka ta vztah s novym partnerom, i ked hovoris, ze sa ti nepaci fyzicky. Zrejme nie si dost dusevne vyspela, ked sa na to pozeras tak, ze terajsi priatel je fesak, dobre zabezpeceny a ten novy nie...ved ked niekoho milujes, je ti predsa jedno ako vyzera, hoci by mal nas...e na hlave.Zrejme nevies co chces.Radim ti rychlo a spravne sa rozhodnut, pretoze lahko sa moze stat, ze prides o oboch....