Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

kalendar Astrologia 2012

ta3

Omega
nahody urcite neexistuju, to by bol chaos ak by sme pripustili nahody, no a chaos je nestabilny stav, ziaden system nemoze natrvalo fungovat v nestabilnom stave, cize podla mna nahody neexistuju, vsetko co sa udeje ma skrytu pricinu, vsetko sa riadi presnymi a nemennymi zakonitostami, my ludia mnohe nemozeme vnimat nasimi obmedzenymi zmyslami, no ano, pekne obmedzenymi, ved napriklad nase oko vidi iba velmi obmedzenu cast spektra alebo ucho zachyti tiez iba obmedzenu skalu zvukov, uz niektore zvierata su na tom so zmyslami lepsie, pocuju a mozno aj vidia daleko viac ako clovek, preto v teme, ci zvierata mozu vidiet duchov som musela povedat ano, nedavno som videla zaujimave video, kde simpanz evidentne preukazal lepsiu pamat ako clovek, vyrok, ze ja uverim iba tomu co mozem vidiet alebo zmerat, povazujem za velmi obmedzeny, takto sa nevyjadri clovek vzdelany alebo ktory iba trosku uvazuje o svete ktoreho sme sucastou, som presvedcena, ze postavenie planet pri narodeni cloveka ma vplyv na jeho zivot, taktiez verim, ze je priama suvislost medzi postavenim plenet a hviezd a roznymi extremnymi udalostami

0mega

Sagittarius
1782 (US 1783-1787)
1838-1841 (US 7rokov)
24.9.1869 (Cierny piatok + 1873-1879)
ku koncu recesie v 1893-1897
Oktober 1929 a Oktober 1987 to iste.

"Jeden obeh Saturna okolo Slnka trvá 29,46 pozemského roka"

recesie su v obdobi 30-60rokov.

Marec 14-15 2012 bude vlemi zaujimavy z pohladu astrologie..

Avsak co je zaujimavejsie, Saturn nebude v Sagittarius-e niekolko rokov este, avsak to neznamena ze sme za vodou..

praveze prelom 2011-2012 (len prelom, nie 21.12 alebo marec12) moze byt velmi zaujimavy.

0mega

Z minulosti boli take pripady, ze prave planety a hviezdy boli v netradicnom rozpolozeni a prave vtedy sa stali extremne netradicne veci na svete..

mozno nahoda, neviem..

ale neveriaci neuveri ani viditelny nos pred ocami a z prave takych ludi ja tazim, cize nikoho neucim co co znamena ;)

ta3

Excell,
neveris na znamenia, myslis si, ze vzajomna poloha planet nema vplyv na nase zivoty?, ja si myslim, ze ma, myslim, ze vsetko so vsetkym suvisi a vzajomne na seba posobi, hm, prave to je na zivote pritazlive, ze nemozeme vsetko vediet a nemozeme spolahlivo overit, kto z nas dvoch ma pravdu, vsetko su to iba domnienky, dohady, ale ja mam takeho tusaka, ze astrologia ma urcive mnoho co povedat

astra888

jasne, tie denne horoskopy , to nie je pre mna. To ani nečítam. Ale toto je take celkom zaujímave. Iné ako bežné opisy znamení. Je tam, čo ostatne znamenia pre nás prinášajú. Zrejme ho nepoznáš, lebo nevieš o čom píšem.