Chcem napísať bývalej

Príspevok v téme: Chcem napísať bývalej
saguu

S bývalou priateľkou sme sa rozišli asi pred vyšše 3 rokmi. Teraz mám dva a pol ročný krásny vzťah. Lenže niekedy mávam nutkanie sa ozvať bývalej priateľke, len tak ako sa má, ako sa jej darí... Rozišla sa ona so mnou a chcela byť len kamoška, lenže ja som to nezvládol a prerušil s ňou kontakt, dokonca ani na ulici som ju nepozdravil ak sme sa náhodou stretli. A teraz by som jej najradšej napísal. Nie, že mi chýba, to nie, len by som chcel prehodiť kus reči. Mojej terajšej priateľke by sa to určite nepáčilo, vy si myslíte, že je to v pohode mať takéto pocity? A bolo by správne jej napísať?

User_37597

a presne pre toto som za to ze ked nieco skoncis uz sa k tomu nikdy nevracaj..
myslim si ze keby tu dookola 40 nezopakujes to ze ty k nej nic necitis tak ti mozno uvedim ze k nej nic necitis.ale ty k nej stale nieco citis.je to smutne no sam si to nechces pripustit kedze mas uz tak dlhy vztah po nej.

manati

Určite sa neozývaj. Zamysli sa, či je tento vzťah fakt taký super, keď máš pocit a chuť ozvať sa bývalej. Ozveš sa a znovu sa v tebe prebudia city. Určite. Nerob to tejto priateľke ak ju nechceš radiť, je to nefér.

??!!??

podla mňa nevieš na ňu zabudnúť, a stále uvažuješ aké by to bolo keby........ a myslím že ju máš svojim spôsobom ešte rád. a to preto lebo v terajšom vzťahu....aj keď píšeš že je super ....tá prvá "láska" to zalúbenie už vyprchalo.....
no myslím....nemal by si to robiť.
zalúbiš sa opäť do nej....... viem o čom hovorím

lenca45

No, to je dost blbe, ak Ti niekto ponukne priatelstvo, snazi sa zachovat aspon kamaratsku rovinu vztahu a ty ju ani nepozdravis. Podobne som zazila aj ja s byvalym a casto som rozmyslala, preco sa takto zachoval - po case. Ci som mu nejako ublizila, ci mu niekto nenataral nejake vymysly a pod.

Ak Ta to am trapit a chces to urovnat, tak vyuzi napr. jej meniny, narodky alebo sviatky a k blahozelaniu nieco pripis. To sa mi zda ako ferova volba voci Tvojej sucasnej priatelke.

Jaja26

... napíš jej, si idiot, chodíš s niekým, na kom ti nezáleží, tak jej napíš, ona sa ti vysťažuje, využije ťa a ak je normálna tak ťa pošle do prdele!!!!

Zhrozenaaaa

skor rozmyslaj ci sa ti oplati stratit to co mas pre niekoho kto stebou uz nikdy nebude a len kvoli tomu aby si snou prehodil par reci ???!! troska odveci... ked myslis na tu druhu tak nechaj tu co snou si a netrap ju lebo isto si to nezasluzi.. a ked myslis na byvalu asi tu priatelku nemas az tak rad ci ?? lebo keby si ju lubil nezaoberat sa byvalou

xy:)

nie je spravne sa ani len nepozdravit a teraz chciet nejaku komunikaciu. naco? aby si vedel ci sa ma dobre? ked hej, tak co? budes spokojnejsi? a ked nie? budes ju chciet utesovat, kontaktovat sa s nou?

Anaya

Tak ja riešim v sebe niečo podobné :-). Rozišli sme sa pred rokom, on to skončil, ale chcel byť kamarát a nenormálne sa snažil byť kamarát :-), ale ja som bola príliš zranená a povedala som mu, že ak rozchod, tak žiaden kontakt....Po nejakom čase mi to aj bolo ľúto, že sme možno mohli byť kamaráti, ale už som mu nedokázala sa ozvať a on sa neozval tiež, lebo som mu to zakázala :-)...
Teraz by som rada vedela, ako sa má.
Ale ja teraz priateľa nemám a myslím, že keby som mala, tak bývalého neriešim....Ak ty aj po 2,5 roku s niekým iným, myslíš stále na expriateľku, tak to nie je moc dobré asi pre váš vzťah.

saguu

Nemyslel som napísať list, skôr cez socialnu sieť je teraz modernejšia kominikácia...A necítim k nej nič, ospravedlniť sa asi tiež nechcem, hoc by to asi nebolo odveci. Len mám taký pocit, že sme mali k sebe blízko a teraz vlastne o tom druhom nevieme nič, tak som jej chcel napísať,ako sa jej darí a podobne. Je minimálna šanca, že sa stretneme, skoro nemožné. Viežm, že po 3 rokoch je to už neskoro ale podoné pocity mávam asi posledné 3-4 mesiace a teraz je to intenzívnejšie ako predtým. Ani mne by sa nepáčilo keby priateľka píše svojmu bývalému, tak ani ja to neobím teraz. Ale nechápem svojim pocitom.

Šalalajka

Ja ako tvoja priateľka by som takúto situáciu nezvládla. A ešte keby jej mal volať? hotová katastrofa. Je mi trochu ľúto priateľky terajšej že to nemáš doriešené a že vôbec na bývalú myslíš.