Neštastná vo vzťahu

Príspevok v téme: Neštastná vo vzťahu
adela22

Ja ani neviem čo chcem. ale v mojom vnutri sa odohráva niečo iracionalne. Milujem svojho priatela a aj tak som pri nom neštastná :(. sme spolu skoro rok, na začiatku to bolo super-nebrala som asi vzťah tak vážne. Momentálne mám pocit, že priatel si zvykol, že mu všetko odpustím a robí presne opak toho čo chcem ja. Ja fakt niesom náročná úplne by mi postačilo keby dodržal slovo-napriklad ked sluby že budeme cez víkend spolu, zatial mi to nesplnil ani raz :(, nemá na mna čas kvôli práci-ja to chápem, práca je dôležitá, ale vidime sa cim dalej tym menej a to byvame 8 km od seba. V poslednej dobe ma napadaju uz len hlupe myšlienky, či ma ešte miluje, načo je so mnou ked so mnou nechce byť a podobne. Mali ste niekto podobny problem? ako ste to nakoniec vyriesili?

adela22

u nas nieje chyba v tom, ze by sa neozval a podobne..on pride ked ma čas len toho času ma strasne malo na mna. vidime sa len večer, ked nejake akcie planovat neviem a cez den len vynimočne :(....on je super chlap ale toto ma vo vztahu trapi, ze nikdy nebudem na prvom mieste

Bubu****

ahojte baby. myslím si že viesť rozhovory na túto tému s mužmi je absolútne zbytočné. Vždy vám povedia: ale ja sa snaží, nie naozaj ťa mám rád, nechcem sa s tebou rozísť ale nakoniec skutek utek. Prešla som si s tým u viacerých chalanov. Tiež som sa nad tým trápila. Rozchod nie je riešenie takejto situácie. Po dlhom pátraní som sa dočítala už neviem kde, že čo na túto situáciu na 100% zaberá - ale samozrejme, len v prípade ak mu na vás záleží. Vysvetlím najprv princíp. Každý chlap (samozrejme česť výnimkám) miluje pohodlnosť. Vyhovuje mu, že ho voláte von vy, že vymýšľate program a on sa len prispôsobuje ako mu to časovo vyhovuje. Ak necháte iniciatívu na nich, nebudete im sem tam odpisovať na sms (ale nie moc často, podľa môjho stačí tak raz 2 krát za mesiac) iniciatívu na stretnutia necháte na nich, začnú sa viacej snažiť. Nebojte sa oni sa s vami chcú stretávať, lenže keď to automaticky urobíte za nich, tak strácajú priestor realizácie. Zahrajte sa trošičičičku na nedostupné a oni začnú telefonovať aj samy. Mám to niekoľko krát odskúšané. Sú to proste chlapi a takto to funguje v ich svete. Žiaden z nich nemá rád dotieravú ženskú.

malteska

presne preto som sa rozysla s mojim byvalym:((((.ja som mu povedala co mi vadi a on s tym dlhy cas nic nespravil este sa to zhorsilo a uz som to tak dalej nevladala a do toho prisli este vela roznych okolnosti ktore to iba zhorsili.ja ho velmi lubim a preto som sa mu asi tak po mesiaci ospravedlnila,ze ho mam velmi rada a on mi povedal ,ze sa vyspal s niekym inym:((((.ale ja uz nejako neviem odpustit bolo toho vela a ja som mala pocit ako keby so mnou ani nechcel byt.vzdy bol len v robote tiez sme sa videli len vecer.

adela22

ja uz ani nevymyslam spoločné plány, viem že v piatok a v sobotu večer sa vidime a tym to končí :(...ja som to s ním nie raz rozoberala, ale proste jeho prioritou je praca a nie ja. uz to vyzeralo aj na rozchod, lenze mi slubil, že sa to čoskoro zmení-bude to lepšie v práci..tak som zvedava

ta3

dievcata Adela a Lolobridget,
o vsetkych problemoch, ktore sa vo vztahu vyskytnu je treba spolu hovorit, komunikacia je velmi dolezita, zbytocne tu o tom budete s nami diskutovat, preberte to s nimi, niekto moze mat podobnu skusenost a aj riesenie daneho problemu, ale kazdy vztah je specificky, co je vhodne pre jednu dvojicu, nemusi byt vhodne pre dalsie, opytajte sa svojich priatelov rovno co mate robit, ked Vam terajsie stretavanie nevyhovuje, ak Vas maju radi a zalezi im na Vas, budu hladat kompromis a ked Vam povedia, tak si najdi ineho s ktorym budes castejsie, potom je to jasna vec, takze dievcate hovorte o tom s nimi a cim skor tym lepsie, neriesene problemy sa nabaluju a potom je riesenie stale komplikovanejsie

lolobridget

adela22:presne tento problem riesim aj ja s tym rozdielom ze ja som na VS a chcem byt cez vikend s nim ale on cez den "nemoze" tak sme az vecer, cez tyzden si vobec nepiseme,nechatujeme obcas(ani to nie kazdy den) si prezvonime...tiez rozmyslam ci ma lubi, co to je kam to speje.pytat sa ho to uz nejdem....ako to ides riesit ty:-) tiez chcem spolocne zazitky ale stale pisat prva "podme tam a tam" uz pre mna nema zmysel tak sa stale podsuvat:-(.neviem ako to riesit.bolo to take podobne stale ale tot je uz extrem!

adela22

stretavame sa tak max 3 krat do týždňa..ono by mi to aj stačilo, ale stretavame sa vzdy večer, ked uz nemozme nikam vyrazit. ja s nim chcem mat aj spoločne zazitky, nielen chodit na prechadzky, niekam si sadnut alebo byt doma. my sme to uz rozberali, ale proste jeho praca nepusti a mne je z toho vzdy strasne smutno. chcem s nim byt, ale chcem aby nas vztah bol iny.

xy:)

treba si sadnut a porozpravat sa o tom, ako chcete dalej fungovat, zadelit pracu a volny cas, ludia sa musia navzajom prisposobovat, lebo kazdy ma inu pracu, inac casovo narocne konicky a tak.

slnečnicaa

A ako často ste spolu? Ja tiež niesom dennodenne s priateľom, bývame tak 20km od seba, ale mame obaja náročnú prácu, koníčky, takisto treba doma niečo porobiť, ale keď sme spolu o to intenzívnejšie si jeden druhého užívame. A väčšinou si víkendy neplánujeme, ak by sa niečo pokazilo a jeden z nás by nemohol,tak aby sme neboli sklamaný.