Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

z tmavohnedej prirodzenej na blond šamponom?

jankaaaaaaaaa

nerozumiem teraz. akej farby mas teraz vlasy a akej farby vlasyc hces? ved si pisala ze chces blond vlasy. teraz chces uz tmave?

Strawberryca

No tak som sa rozhodla ze skusim uplne najtmavsi odtien hnedej..len nechcem zas aby mi to chytilo na cierno ..to mam kupit o odtien bledsiu ?ci ako to funguje?ale chcem sampon vymyvatelny neviete mi poradit ktora znacka ma najlepsi?

Lulu2011

za blond je dlha cesta z tmavych vlasov, ja som isla postupne asi behom 3 mesiacov, ked som bola uplna blondinka, vlasy mi to vobec neznicilo, blond som bola si 3 roky, teraz mam vlasy cierne, ale zase, keby sa ti nepacila blond, da sa zafarbit jednm tahom na tmavu, tak som sa ja jeden den rozhodla a sama sa nafarbila na blond na hnedu :D

Strawberryca

myslela som vymyvatelne sampony na farbenie lebo som videla len od Palette...ale uz viem ze mi blond nechyti ..

jankaaaaaaaaa

o akych syoss samponoch hovoris??? ved odfarbovac a zosvetlvoac moze byt jedine trvacna farba, ktora ti natrvalo odfarbi vlasy.

Strawberryca

Katuša samozrejme ze si ta pamatam ako by som mohla zabudnut :) vies co ja mam take obavy ze mi to nebude svecat neviem si to nejako predstavit..ty si sa ako stotoznila s tym?:)

Jankaaa syoss ma sampony na farbenie? to som ani nevedela :)

Casanta no rozmyslam nad tym dost lebo sa bojim ze teraz mam vlasy uplne hebke dlhe a da sa povedat ze su zdrave..bojim sa co to spravi ked treba hentake procedury na to :/ nechcem peroxid urcite nie..chcela by som taku zlatistu blond nie bielu

casanta

No moja zlata, ked chces ist na blond, tak samponom ti to nepojde, pretoze blond farba sa dosahuje pomocou peroxidu, a naspat uz nedostanes povodnu farbu, , musi ti to odrast, a velmi to nici vlasy, tak si to zvaz

jankaaaaaaaaa

mozes to skusit aj doma, tak ze s i kupis silny odfarbovac, ktory zosvetli tak o 7-12 odtienov, napr. znacky syoss.. len potom budes mat vlasy nepekne zlto oranzove. nato potom mozes pouzit nejaku peknu trvacnu blond farbu, ktora sa ti bude pacit.,,
ale dost to nici vlasy.. ale ak nemas skusenosti s farbenim, je lepsie ist ku kadernicke

katuša

ahojko, pametáš si ma ešte :) tpch má pravdu, šampony, ako napr, palette na tých 25 či kolko umytí ti nechytí určite, neobsahuje to žiadny peroxid ani nič čo zosvetľuje. aj ja som šla zo svojich hnedých na blond, ako som to dosahovala, to by bol dlhý príbeh, nakoniec ale chodím pravidelne ku kaderníčke. Na prvý krát chod jednoznačne ku kaderníčke!!! Hovorím z vlastnej skúsenosti :D