Moj učiteľ sa mi vyhýba a nerozpráva sa somnou ...

Príspevok v téme: Moj učiteľ sa mi vyhýba a nerozpráva sa somnou ...
Carellova

Ahojte

Už davnejsie som pisala o laske k ucitelovi, to ma už prešlo. Niesom do neho zalubena ale stve ma jedno - nerozprávame sa .
Chapem ze si musi drzat odstup ale uz nemusi to je jedna vec a druha je ta ze mi je to luto. Velmi dobre sa mi s nim rozprava a je mi s nim super takže ma trápi že sa mi vyhyba a nerozprava sa somnou. Ja sa ho snazim ignorovat nikdy nezdravim prva, prvy NIEKEDY pozdraví on. Vobec to nieje ako to bolo. Kecali sme spolu chceli isť venčiť ale to sa nakoniec neuskutocnilo lebo mi nevie do oči povedat že NECHCE isť somnou ale radsej sa vyhovara to ma stve a strasne !!! A to jeho vyhybanie už nechodi do školy mojou elektrickou aby ma Nahodou nestretol ak sa tak stane tak radsej ide inou cestou ... Ja sa na neho uz ani nepozeram ani neusmievam iba skor zazeram ....

Poradte prosim čo mám robiť :( mam sa ho spytat narovinu čo sa
deje ? A narovinu sa ho aj spytat prečo mi nepovie narovinu že
somnou nechce isť venčiť ale radsej sa vyhovara ??

Viem že je to trápne opytat sa to len nemam rada ked je to medzi nami take nemé a nedohovorené . Nechcem s ním NIČ mať
Len chcem avy sme spolu normalne komunikovali :((

Prosím poradte

Dakujem !!

3nttt

... Ja sa na neho uz ani nepozeram ani neusmievam iba skor zazeram ....
ale inak ta tp "uplne" preslo.aj my sme boli v puberte a taketo AKOZE nemamzaujem scenky tiez pozname. a on pravdepodobne tiez. nediv sa mu a daj mu pokoj.nic s nim neries.vlastne ani nieje co riesit.

Maoam

Jezisi Carellova, vsak on je zadany, nechaj ho uz tak a nebud taka posadnuta, to nemas nic ine na praci len premyslat 24h denne nad nim???
Sa spamätaj konecne alebo navstiv psychologa, to je uz obsesia.

Carellova

Len keď seberovny rovesnik mi pride strasne detsky ma ine priority atd to nieje nic pre mna mne uz len ostava pockat kym budem starsia a najdem si starsieho no vekovy rozdiel sa pomaly bude zmensovat

jankaaaaaaaaa

ja ti nekazem aby si sa ho to pytala., pretoze on si to nieze neprizna, ale on fakt nebude vediet o com hovoris. on na teba nemysli cely den tak ako ty na neho. jemu to je v podstate uplne ukradnute ci ta cez den vidi alebo nevidi, ci s amu pozdravis ci nie...
a ked sa ti fakt zacal vyhybat a nie je v tom, napr. to ze chce byt v skole skor a pripravit sa, alebo chodi autom alebo co, tak ak sa ti fakt zacal vyhybat tak to si mu musela liezt riadne na nervy,,
urcite sa ho nic nepytaj. kalsi proste na neho aj nato cele a najdi si radsej seberovneho frajera. urcite ich mate na skole vela

jankaaaaaaaaa

podla mna ti povie ze vobec nechape o com hovoris, ze on si ta vlastne ani nevsima ani si nevsimol nic take, zeby sa ti zacal vyhybat.. proste sa bude tvarit tak, ze si jedna zo sto studentiek. a ze sa k tebe sprava tak ako ku vsetkym ostatnym a nema a nikdy ani o teba zaujem nemal

Carellova

No vidim to tak že ho musim osloviť no čo ak povie - daj mi pokoj nechcem s tebou mať spoločné abi miesto posobenia !

Čo potom ? :-/