Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Teploty

Príspevok v téme: Teploty
rastooo

Zijem a pracujem v UK, v poslednej dobe mam casto sa opakujuce teploty okolo 37,3 v noci sa casto potim a najnovsie sa k tomu pridavaju aj zavrate, som casto unaveny a neviem si uz dat rady.Poradte mi niekto co mam tomu mojmu doktorovy povedat aby ma opat neposlal do postele z paralenom a odporucal mi lezat, ono to prejde a za par dni je tu spat.Dakujem za rady, uz rozmyslam sa aj kvoli tomu vratit na sk.

ja99

ja som si na to uz za tie roky zvykol, beriem to normalne, mozno preto ani v zime nenosim tricka s dlhym rukavom, je mi teplejsie :D

rastooo

ja99 ,tiez mam pocit ze jar a jesen je premna najhorsia.V uk mam bohuzial to pocasie cely rok ako na jar ci jesen :)

ja99

ja mam tiez problem so zvysenymi teplotami uz roky rokuce, tiez mi doktorka robila kadejake mozne aj nemozne vysetrenia, teplotu citim vacsinou na jesen a jar, a objavi sa poobede a vecer ked idem spat uz ju necitim a ani nieje, nepotim sa velmi ale je mi teplo, uzavrete to je ako zvysena teplota, niektori co som pocul mavali zvysene teploty aj okolo 38 a to je uz fakt dost

rastooo

Jankaaaaaaaaaa ,mozno ide o zapal, neviem, ja uz to tak taham par rokov, ked mi robili nejake testy tak nic nenasli, krv, moc, ekg, rontgen pluc, vsetko ok.Naposledy ked som bol stym u lekara mi dal len paralen , ze nejde o ziadny zapal len o zvysenu teplotu a ze neni dovod na antibiotika, tak som aspon si presadil krvny test, ktory aj tak nakoniec neukazal nic.Problem je vtom, ze ja ked pridem do lekara rano tak nemam ani teplotu, ani nemam zapalene hrdlo ani nic,v podstate v ociach lekara som zdravy clovek, len sa prose citim divne, a okolo obeda sa to zacina opat, vecer uz zasa teplota a potim jak blazon.Bojim sa aby to nebolo nieco horsie a nebolo nskoro :(

jankaaaaaaaaa

zrejme ide o nejaky zapal v tele, virus alebo nieco. tazko povedat. ak to nepreslo po par dnoch , vhodne by boli antibiotika. v uk myslim ze su aj volnopredajne, niesom si ista