dobrý večer
chcela by som sa spýtať, či nemá náhodou niekto informácie o tejto HAK. v každej lekárni ktorú som navštívila majú tabletky s expiráciou do októbra 2011. ani moja lekárka nemá informácie, či sa už len dopredáva alebo ako to s ňou naozaj je.
keď končí, musím si nájsť náhradu/
ktorá trojfázovka vám najviac vyhovuje?
Antikoncepcia Laurina končí?!
ak chces trojfazovu s ucinkom na plet, daj si predpisat qlairu
zelenoocko: a to si planovala brat hak do konca zivota??
lekarka ma pravdu, taketo stare trojfazove typy hak ako bola L. sa predpisuju mladym dievcata, ktore maju problemy s cyklom
ahojte tak aj mam tiez hlavu v smutku pretoze s laurinou som bola maximalne spokojna narastli mi po nej prsia mala som peknu cistu plet ziadne problemy..bohuzial kedze ju prestali vyrabat tak som si bola dat predpisat novu a lekarka mi odporucila jednofazovu antikoncepciu a nie troj..vraj ta je len pre velmi mlade dievcata..dala mi marvelon. po prvej tabletke som celu noc prevracala povedala som si ze tomu dam este sancu..sice uz nevraciam ale zaludok mam stale naruby moja plet sa behom dvoch tyzdnov zmenila na nepoznanie a co ma trapi neuveritelne sa mi masti pokozka s cim som problem predtym nemala..takze som uz zufala..stara dobra laurina :(
takze dnes som bola u lekara...po dlllhom natahovani, ze ktoru mi ma predpisat, tak mi predpisal marvelon, ale ze mam urobit mesiac pauzu..
netusim. mozno ze logest.. ale je mozne ze je to originalna hak a nieje generikum s takym zlozenim. lekar bude vediet.. ale ja by som si dala predpisat nieco novsie a setrnejsie ako tie starsie typy
janka nevies povedat ktorej hak je to napodobenina?? dik
ahojte. No aj ja mam hlavu v smutku. Laurinu som brala dlhe roky, bola som s nou max.spokojna. Teraz som volala do lekarne, lebo mi ju mali objednavat a povedali, ze uz sa neda zohnat, ze na SR ju uz nedovazaju. Tak musim k lekarovi pre ine :-(
laurina bude nejaka napodobenina originalnej trojfazovej hak. takze v lekarni kludne pytaj inu hak s rovnakym zlozenim