Ahojte .. dufam ze sa mi na tuto temu aspon niekto ozve .. Ako podla nazvu vidite o co mi ide potrebujem co najrychlejsie schudnut 6 kilo .. Mate nejake skusenosti ak ano tak vas prosim o radu .. viem ze musim pravidelne jest co uz aj praktikujem a aj v malych mnozstvach cize jem 5 krat do dna + chodim kazdu stredu a pondelok na zumbu :) .. Najviac by ma potesilo keby niekto ide do toho so mnou:) cakam na odpovede
Ako schudnut co najrychlejsie 6 kilo ??+ Ide niekto do toho so mnou??
Tany a ako teda plánuješ začať??? Ja si neviem rady
ja sa pridamvam babule :)
ja začínam od zajtra :)
Čaute baby, aj ja sa k vám pridám... mám tiež 19 a 67 kg :( 168 cm... chcem ísť na 55 :D masaker... už sa snažím dlho ale vždy ma to po pár dňoch prejde :(... dúfam , že keď nás bude viacej tak aj ja dlhšie vydržím... tak ako teda začneme ??? :)
mám 17 a 6kgg som dala dole behom dvoch týždňov, len som trošku obmedzila stravu :D ale nic strasné
tukinka
presne tak tak isto ako ty len ja ma 168 a 61 kilo tak chcem sa dostat na vahu ako som uz pisala :) takze dufam ze sa mi to podari :) a co ako sa drzite dnes?:)
urcite sa ti to aj podari :-) ja mam 165/57, zatial chcem ist na 55, schudla som uz 3kg teda zo 60 na 57 ide to pomaly
ja mam 167 a vážim 60,,moj sen je mať okolo 53
drzim vam vsetkym palce, aku mate vysku?
ahojte aj ja sa pridávam ak smiem :) práve dnes som začala :) tiež pravidelná strava a stredu a piatok chcem dat zumbu,,chcem dat dole takých 8 kil,,ale v decembri mam stuzkovu tak dovtedy aspon 5-6 sa hadam podari :) drzim vam palcekyy :)