Viete poradit?
Male sikovne auto do mesta pre zenu
Omega,
Ojazdene=havarovane na Slovensku.
nova Kia Rio,jedine nove male auto,co by som si ho kupil,ako cisto nove :)
Za 1.
Preco nove?
Mas peniaze navyse?
za 1-2rocne zaplatis o 30-50% menej.
za 2. cierna je snad ta najhorsia farba :D
i ked velmi krasna, ale treba sa o nu stsarat, nesmies to davat do umyvarky, inak sa to doskrka lak a bude to neskutocne vidiet (i ked predajca povie ze nie, 99% ludi povie ze nie, ale skus a uvidis)
za 3. pozor na japoncov, teraz setria na vsetkom, napr. el.stahovanie okien, vsimni si ci su dvojpolohove (tj. nemusis drzat aby to islo, nic prijemne v krizovatke)
za 4. na ako dlho to auto chces? az do uplneho vyjazdenia ? kolko % planujes jazdit mesto, mimo mesta a dialnice?
na co vsetko chces to auto, bude to pre 1,2, ci 4-5 ludi ? (velmi dolezite pri rozhodovani, inak ta budu nenavidiet za vyber, ak tam budu mat 15cm pre kolena ;) )
atd atd..
odporucam to prekecat s ludmi co maju aspon niekolko aut odjazdenych :)
+ nebral by som zbytocu vybavu, ja som si takto povedal ze zoberiem a su to TISICE eur a vyuzijem to asi 1x za zivot (ked to budem predavat :D )
ak chces nove, tak budes mat znacne, znacne nizsiu vybavu ako ked zoberies 1 rocne, alebo 2 rocne (to je taka hranica do ktorej by som isiel)
btw, nekupuj poistku od predajcu, je to 2x drahsie ako bez neho :)
a mimochodom, zjednavaj cenu, skus to kupovat v posledny den v mesiaci a skus zjednat tak 5-10% , predajca ma uzavierku a bude chciet predat, ak teda beries auto tak ze prides uz s hotovostou a zoberies skladovu verziu (teda vystavenu), popozeraj net, aj x-dni za sebou, hladaj hladaj najlepsiu ponuku :)
Môj favorit: Peugeot 306 benzín 2,0l, 120kw, 6stupňova prevodovka.
ford ka
Ako pise mate, kvoli slnku su lepsie bledsie farby (odtienene sivej, alebo zltej). Tieto farby sa ani velmi nespinia. Metaliza sa tiez vyplati. Za el. ovladanie centralu a okien by som 1000 Eur nedal a myslim, ze sa bez toho zaobides. Miesto toho skor klimu. Teraz mozno budu mat akcie, tak by sa to mohlo vojst do 8000.
ja by som si vybrala citroen
Ja by som si kúpil Fiat 500 v úprave od Abarthu, ale to stojí asi dvojnásobok tebou stanovenej ceny : ) V cene cca. 8000€ si môžeš kúpiť napr. aj Renault Twingo (od 7190€), Suzuki Splash (od 7999€), Citroen C1 (od 6790€), Peugeot 107 (od 7090€), novú KIA Picanto (od 8240€), Toyotu Aygo (od 6990€), Hyundai i10 (od 6799€), je toho dnes na trhu celkom dosť.
jajka001, to máš červenú red alebo metalízu ?