Male sikovne auto do mesta pre zenu

Laurina22

Caute chlapci,tak tatko isiel rano na aute a povedal,ze auto nehucalo len ja nemam cit a nemozem studenemu autu pridavat tak vela plynu,par km musim ist pomalsie a jemnejsie.

0mega

no hej :)
vyhnut sa pomelamu predmetu, alebo statickemu je lahsie ako rychlemu (pokial este ani smer neviem predvidat)..
tak ale... su to len plechy ;)

Laurina22

Omega ja som toho nazoru.AK je nejaky problem radsej zastanem tych par sekund ma zachrani od toho aby som zazmatkovala a do niekoho vpalila.

0mega

Si ale vsimni, kolko aut "nosia" (ci vezu, cokolvek) tie tahace, bez SPZ.. "BMW" znacku tam ma :)
made in germany..

a potom s tymto machruju..

to ma tak odkaze nastvat :D luzy jedny :D to ze preda vlastnu matku, len aby jazdil na beemve a machruje s tym.. ale pustit to nie.. :D no cest vynimkam, lebo obcas aj porsche pusti ...

nikdy nepochopim tuto mentalitu..

ozaj, a totalny klinec je, ked si to da prerobit na LPG :D:D:D:D

krce..,.

0mega

uhlie

moja papierova spotreba je 6.8l ale realne mam tak 8.8l :) i ked priznavam sa ze nejazdim "na spotrebu" a sem tam... sem tam :) to vytacam celkom vysoko..

laurina, na trubistov kasli :)
alebo skus toto:
skovaj si priatela nech si lahne na zadne sedadla a ked niekto za nic zatrubi, nech sa s nim porozprava :D :D

ako niekedy vidavam ine haluze, ze bavorak ide cez vyslovene uz 2 sekundy staru cervenu na tej krizovatke bajkalska - neviem co ..

ale to nepustanie sa mi tiez nepaci.. slovaci nie su vychovani k jazde, vobec nie, polovici by som nedal vodicak :D akoze vo viedni je jazda pohodovejsia, ako v nejakej nitre,ci blave (toto slovo je naschval), i ked cest vynimkam..

iste, ze bavorak.. dizlova jazdenka s 1,6motorom a vybavou na bode mrazu, ale hlavne ze tam svieti bmw :D pche, to je luzerske.. totalne luzerske.. to kupim v tescu..

cize klud :) ziadny stres, aj ked zastavis v strede krizovatky, NO A CO ?! myslim si, ze radsej zastavit, ako to do niekoho vpalit.. a nech sa BODNE kazdy kto si mysli opak.. pche..