hladam nejaku babu co pracuje alebo pracovala ako spolocnicka,poradi...a hlavne pri vybere agenturi...
Pracujes ako spolocnicka?
Ahoj, vidim, ze su tu sami odbornici na slovo vzati!!! Vedia o tom skutocne hovno!!! Ja som ako spolocnicka mala stranku viac ako 4 roky a vsetko bolo v absolutnom poriadku, co tam niekto pise ze su chory a tucny a to a hento, ano samozrejme to nie je George Clooney, ale su to muzi vo veku od 35 do 45 a su to skutocni elegani, ktori sa o seba kurva staraju!!! Ako sa budu k tebe chovat oresne tak ako ty, ake pozicj take vrat! Ja som platila firme 350 EUR ale iba vtedy ak som mala ponuky ak by som nemala neplatila by som nic, ta co tam vsetky tak upozornuje tak si asi nechce robit konkurenciu, overuje sa identita klientov a to na 100% pretoze platia letenku a to creditkou su si vedomi toho ze ak by sa nieco stalo letecka spolocnost poskytne vsetky udaje, prislusnym organom! Nebojte sa prezentovat sa ako INDEPENDENT kocka je super:) daj si do google spolocnicky a uvidis!
ahojte, chce niekto robit spolocnicky v nemecku? ak mate zaujem, ozvite sa.krasny zarobok, super podmienky: luxusne byvanie a strava gratis :-)
Dobrý deň,
chcela by som poprosiť ženy, ktoré pracujú ako spoločníčky o vyplnenie anonymného dotazníka k diplomovej práci. Vopred Vám veľmi pekne ďakujem. :)
dotazník: docs.google.com
a cez ktore agentury pracujes? ako to cele funguje? oni daju tvoj profil niekam na web stranku? na ktoru?
Este vam mozem dat jednu radu... Tato praca nie je urcena pre priemerne vyzerajuce inteligentne mlade zeny so vzdelanim. Musis vyzerat top - nejake tie plasticke operacie, ovladat anglictinu a samozrejme nebyt uplne vytreta....Zien co by chcelo robit tuto pracu je neskutocne vela, ale nemate sancu uspie.. Skutocne bohaty chlap si vybere len babiku, ktora ponuka siroke spektrum sexualnych praktik. Tak si predstavuju spolocnicku. Nenehajte sa obalamutit agenturami, naslubuju vam ako politici!
Ja tuto pracu robim. LENZE... Za prve - agenture musite platit niekde 100 niekde aj 300e za mesiac, ze maju vase fotky uverejnene, ste napadnutelne zmluvou, ktoru podpisujete na zaciatku. Dalsia vec je ist do cudziny, kde nikto neruci za to, ze tie peniaze vobec dostanete... Nemyslite si, ze vam daju litrik za to, ze sa s nimi pekne pomilujete. NIE! Budu chciet najnezvycajnejsie sexualne praktiky, prinajlepsom len oblubene SM (na vas) alebo sex bez kondomu. Samozrejme... K sexu dojde za ten vikend mozno tak raz, ale k akemu..... Dobre si to rozmyslite.. Nikto vás nechráni, agentúry sú iba ludia, ktorí si vytvorili webovú stránku a pýtajú sa ne peniaze. Žiadne preverovanie klientov, nič!!!!
ale prosim vas, to mate asi z filmu, ze sa pride chlap za peniaze prostitutke len vyzalovat. ano, mozno jeden zo 100. ale predtym, aj potom musi obsluzit spustu inych, ktori si nepridu len pokecat. no a pasaci (pardon, sefovia agentur)musia predsa vymyslat decentne pomenovanie tejto cinnosti, inak by sa im maloktora prihlasila za prostitutku.
no ale kazdy ma v zivote ine ciele a priority. niektorym je to fuk, chcu za kazdu cenu zarobit, ibaze ak sa na toto stare remeslo daju, mali by si uvedomit, ze musia pocitat zo vsetkym, co moze zruinovat ich psychiku ba i cely zivot. ale najväcsia tragedia je, ze väcsina sa ich da nachytat na pekne sluby a nevedia, do coho idu. inak, su to tazko zarobene peniaze, nezavidim im, chudery.
Nie...niektore robia len spolocnost...a v ponuke nie je sex(jedine zeby sama chcela)....ale je pravda ze takych je pomenej...pretoze vacsinou je sex samozrejmost...