Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

ako zabudate?

Príspevok v téme: ako zabudate?
lucia11111

co vam pomahada, ked sa po rozchode potrebujete spamatat? ja stale dufam, ze sa k sebe este vratime a bude vsetko dobre..ale len samu seba trapim, lebo on sa nikdy nezmeni..co mam robit, ked sa chcem konecne posunut dalej a zabudnut? som zo vsetkeho velmi smutna a neviem sa pohnut z miesta..nici ma, ze sice mi dava nadej, ked sme spolu je vsetko super, ale hned ako odide, odide aj moja nadej, ze to bude dobre...neviem, ako dalej..prosim poradte.

eam

Keď si si vedomá, že to nie je dobré a ani nebude, schop sa, snaž sa čo najmenej si pripomínať chvíle keď to bolo pekné a mysli na to, aké by to bolo peklo, keby si s ním bola v budúcnosti, starala sa o deti, on by prišiel trebars z krčmy, lietala by si aj okolo neho a ešte mi ťa ponižoval, bil, škaredo nadával atď. Neponáhľaj sa nikde, ako si dnes vyberieš, tak sa budeš mať. Neboj sa, ten správny príde, len trpezlivosť.

Stassskk

hm co sa malo stat sa stane.. a asi to tak malo byt a to znamena ze to uz nezmenis iba sa budes zaoberat niecim co uz je zbytocne :/ a to aj znamena ze pride nieco lepsie ovela lepsie :) hoci teraz ti to tak nepride ze ano ale moze to byt tak a si zober tiez a netrap sa hoci viem ze sa mi to lahko hovori ale ked spolu mate byt budete lebo osud je osud :) a clovek ho nezmeni :) takze sa netrap ked treba bojuj ale ked sa nic nepohne tak si to zober z tej stranky ze to tak malo byt

Maoam

prestat dufat a robit si nadeje, strata casu a sily, kedze tito ludia sa nemenia

nehlad spät, hlad uz iba vpred, ber to co mozno najrealistickejsie, nesnivaj, ber si vzdy fakty a podla tych sa riad