Naco zijete ?

Deria

Harper, preto si myslia ti, ktori ziju pre svoje deti, ze ich zivot bude mat ten isty zmysel, lebo ho budu 99% mat, tak je to prirodou zariadene.

Deria

Ja asi preto, ako pise "pozri", lebo som sa narodila. A ked uz je to tak, snazim sa z toho urobit to najlepsie....co uz? A sem tam zistim, ze je to dokonca uzasne!

Harper

Zit kvoli dietatu je podla mna alibizmus....sebectvo...preco si myslite ze vase deti budu mat ten zmysel zivota? Vsetci len prezivame :-D Ja napr.deti nechcem, nechcem si prikraslovat realitu a ututlat to v sebe ze musim zit lebo s amusim postarat o nich...nemat deti clovek fakt nema pre co zit :-D ja sa snazim na sebe pracovat, nieco v zivote dosiahnut. Tiez som si uvedomila nedavno ze dni letia a marnim ich. Ze cely zivot tuzim byt chuda stale cakam kedy to pride a nic. A v tom bum. Schudla som 25 kg len preto ze som si uvedomila ze je to nieco co chcem cely zivot a dokelu sa nic nedeje...A tak chcem nalozit aj s inymi skutocnostami co by som chcela dosiahnut.

Podstata

ja stale na nieco cakam..
a vzdy si hovorim ze od zajtra zacnem zit, chudnut, ucit sa poriadne, cvicit, citat, hrat ..vsetko to co chcem..ale nikdy nic nezacnem...pokial nie som donutena, alebo ked mi v tom vycitky svedomia nezabrania tak len premarnim cele dni..
neznamena to ze nic nerobim...robim dost ale ne tolko a presne to co chcem...ale ja som na seba narocna....a vsetko je na prd...v nicom nevidim zmysel...mam socialnu fobiu...nedokazem normalne komunikovat..bazim po pozornosti ostatnych ludi ale zaroven sa ich bojim a preto som vzdy niekde na hrane zmietana nerozhodnostou
nehnevajte sa prosim ze tolko pisem..ale ulavilo sa mi :)

Genesis

xxxxxxxx

ty pises ako keby sme mali kazdy jeden napisane v prilozenom manuale ze kvoli comu sme sa narodili :)

podla mna jedine kvoli comu sa clovek narodil je aby predal svoju geneticku info dalej prostrednictvom deti inak je uplne nezaujmavy :)

nejde tu o cloveka ide tu o zivot (teda parazitivky virus ktory dokaze zit len prostrednictvom hostitela :)

veta: zivot je smrtelna choroba prenostna pohlavnym stykom je pravdiva :) .. clovek od okamihu nakazenia umiera a jeho ulohou je nakazit co najviac dalsich jedincov :)

ziadny iny zmysel tu neni to len nakazeni ludia si snazia nejakymi vymyslami sprijemnit tu chvilku co im ostava do smrti :)

to len tak iny pohlad na vec :)