dobry den, mate skusenosti s vyrobkami BIODERMA? poradili mi to v lekarni na vyrazky, alebo na rozsirene pory, nie je to zrovna najlacnejsie, preto by som sa chcela opytat na vase skusenosti ... :)
Bioderma
PROSíM VáS aký je rozdiel medzi -AKNfluid a AKNkrémom?
Nika, určite to platí v každej lekárni kde predávajú túto kozmetiku. Na letáčiku píše, ku každému krému sébium, Sébium H2O zadarmo. Skoč do lekárne a uvidíš.
Deaa chcem sa spýtať, to je akcia v každej lekárni? nevieš alebo to je len v tvojom meste? Práve sa mi minula bioderma AKN kremik a plánujem kupiť, no ak by bola akcia a k tomu voda, nenahnevám sa :)
máte nejaké skúsenosti aj s krémom SéBIUM MATIFIANTE TEINTEé?
pouzivam bodermu taku tu ruzovu, odstanuje to aj make up, cisti plet, chvalim velmi..
a opalti sa, ked je nejaka akcia, naprikald 1 +1
včera som si bola kúpiť od nich krém, ktorý mi doporučila kožná, pretože som skúšala kozmetiku Avene a jedine čo mi od nich sedelo bol gél na čistenie pleti a dali mi aj micerálnu vodu ku krému od biodermy :-D (teraz to vraj dávajú ku každému krému)
zatiaľ neviem na koľko je účinná táto kozmetika, ale aspoň mi nedráždi pleť ako pred tým Avene
presne .. ja tiež som vyskusala vichy, eucerin, avon, vsetko dostupne z drogerie ... a nakoniec vzdy skoncim pri bioderme... tiez pouzívam micelarnu vodu a cely rad na mastnu plet + korektor .. silne akne nemam, len obcas niekde, ale s touto znackou som asi najviac spokojna.. tiež si myslim ze ziadna kozmetika nevylieci nieco, co ide zvnutra ale ciastocne moze zmiernit zacervenanie, zapal a hlavne vycisti plet..
ja mam z touto zn. len dobre skusenosti, vyskusala som aj eucerine, dolivu, vichy, AA atd, najskor som pouzivala rad sensibio, kedze som mala skor suchu a citlivu plet, teraz pouzivam sebium na mastnu plet so sklonom k akne, voda je fajn, gel aj krem tiez, zmatnuju pokozku akne nevylieci ale urcite zmierni, mam aj telove kremy su fajn...