Malo dotykov...

Príspevok v téme: Malo dotykov...
nestastna9

...sme s partnerom skoro rok a vo vztahu vidim zmeny...menej dotykov,menej bozkov...vsetko musim zacinat ja sam od seba nic nespravi...ked mu poviem ze mi to chyba iba ma odbije ze vsetko robi zle..ked sa pohadame ja som ta co sa prva tuli a naprava...on len urazene caka alebo ma ste odsunie...ale ako nahle vezmem vinu na seba uz je dobre...ach uz nevladzem

nestastna9

bibisa

vo vsetkych bodoch mas pravdu... potlacim to vsetko co ma trapi a uvidime ako on prevezme to vsetko co tomu chyba...

User_37597

bod cislo 1)ste spolu rok,to uz nejake tie zmeny musis ocakavat lebo za rok uz poznate aspon trocha tych zlych vlastnosti co mate.
2)napisala si menej dotykov menej bozkov takze to znamena ze predsa tam su nejake ale je ich menej.bud spokojna aj s tym malom co mas lebo poznam "partnerstva" kde sa chlap dotyka zeny max pri sexe aj to raz za mesiac.
3)tak sa nepodlizuj.nevtieraj,ser na neho..ja viem ze to je tebe luto no ak s tym clovekom ostanes uvidis ze o rok dva sa budes kukat na to tak ze ty si bola riadne vtierava.neboj pride cas ked sa bude vtierat on.
4)aj ja som sa pohadala s priatelom no neodsunul ma ked som sa mu ospravedlnila.zakazdym to prijal a ja som spravila to iste.treba si uvedomit ze raz odsunies cloveka a ona uz za tebou nemusi prist za to jedno odsunutie.
5)posledny bod:musis pochopit ze chlap ma rad ked zena aspon raz prizna ze je za nieco vinna alebo ze nieco vezme na seba aj ked za to ona nemoze.. a vies preco???lebo chlap len malokedy slapne vedla ako zena :D (tento posledny bod dufam ze nerozohni nejakych chlapov na okolo :D )

nestastna9

lulu

hej je ten ktoreho som si vybrala a chcela a aj stale chcem zostarnut...len boli iste hadky a po tych akoby bolvymeneny...no bude to tym ze urcite ta zamilovanost uz presla...

Poison

ja si ho vsimam az prilis...

Anaya

skusila som to ale len na chvilu... ale on akokeby cakal na mna... a na dlhsie to nedokazem bo neviem byt bez toho ked sme spolu...uz davno sa nestalo aby ma cely rozradostneny schytil objal vybozkavala tak ako ja jeho...chyba mi to

Anaya

Možno by bolo dobré na nejaký čas vyskúšať, čo to skpraví, ak sa ty prestaneš snažiť. Žiadne výčitky , žiadne túlenie sa, žiadne naprávanie z tvojej strany.
Podľa toho, ako na to zareaguje, uvidíš,, na čom si.

Poison

No z tvojho príspevku ti môžem poradiť len jedno a to aby si si ho viac všímala a možno prídeš na koreň veci a možno budeš aj prekvapená.
No je otázne či si veríte navzájom a vlastne ako to medzi vami je..

S pozdravom Poison

lulu22

a stojí ti to trápenie za to? je taký úžasný, že si nevieš predstaviť byť bez neho?? menej dotykov,menej bozkov..poznám ľudí, čo také niečo naozaj nepotrebujú, ale keď si si všimla, že je to iné, asi v tom niečo bude..možno už ťa nemá tak rád.