Vyzerat na svoj vek ?

Príspevok v téme: Vyzerat na svoj vek ?
Maliska

ahojte chcem poradiit co mam robit :( som malicka 156cm a vyzeram na 14/15/16 len nie na svoj vek 20 :( aj v praci som mala problem lebo mi povedali ze vyzeram ako decko :( ked som s priatelom tak sa ho pytaju kolko mam rokov ze by mi tolko nepovedali :( este aj 16rocna mi povedala ze vyzeram na 15 :( prv som sa snazila robit ze mi to nevadi:( ale potom ked idem s kamoskami alebo s priatelom hambim sa ze som taka zasrana pri takych citim sa proste smutne ze to tak je :( ze nedokazem zapadnut lebo oni su vyspele a ja decko :(

hviezda01

urcite si niecim vynimocna,a pre tvojho priatela vsetkym..neries zbytocne tvoju "mladost" uzivaj si...pridu ine problemy a starosti...tvoj priatel ta urcite ma rad taku,aka si..inak by s tebou nebol...zbytocne sa trapis...

Maliska

tak ako viem ze je to vyhoda .. mne to ako nevadilo len ked hovoria priatelovi ze jaku ma mladu frajerku ze vyzeram na 14 a pritom viem ze dnes 15 vyzeraju lepsie :( a ze kam pozriem vidim tie 14/15 a ako vyzeraju super a ja som mala a nemam neako postavu ze budem aspon vyzerat na tích 18 :( len ma to troska trapi ze nechcem aby ma videli priatelovi kamarati aby mu nemuseli hovorit ze vyzeram na 14 aj ked jemu to nevadi ale mne to pride take onicom .. lebo viem ze kazdy chlapec sa chce svojou frajerkou chvalit aka je kocka a ake ma prednosti a neviem co a moj nemoze nicim :(

hviezda01

juuuuj dievca...bud rada,ze vyzeras mladucko..:-)aj ked vlastne si mlada..:-)..pockaj,kym budes mat cca 40..ako budes rada,ze vyzeras mlado....ber to z tej pozitivnej stranky...:-))

Iveta Michael

..a ešte hlúpe decko:)

prepáč ale z tohto byť smutná??? mala by si sa tešiť že vyzeráš tak mladučko však to je len výhoda vyzerať mladšie na svoj skutočný vek...

..až ked budeš staršia to pochopíš:))

okrem toho je to veľká výhoda lebo si môžeš kupovať veci na detskom oddelení a asi aj lacnejšie..:)