Ahoj chcela by som sa opýtať či sa mám ist ostihať vlasy som si nestrihala už 4 roky a vobec mi nerastu... prestala sm si ich farbit som blondina nežehlim si ich nefenujem použivam luxusnu kozmetiku na vlasy , čo ma vychadza draho a nič... nerastu... Mám sa ist ostrihat? Mam aj rozštiepene končeky... Prosim len Slečny, ktoré s tym skúsenosti majú :) dakujem :)
Budu mi vlasy rychlejšie rast ked sa ostriham?
normalny vlas rastie za mesiac cca 1cm. ked ma niekto nejake problemy s nadmernym ochlpenim alebo zarastanim, problemy s hormonmi, tak takemu cloveku mozno rastu nejake bujne vlasy, a chlpy vsade po tele, ale aj tak pochybujem zeby to bolo 3cm.. to je uz fakt vela
ja naozaj neviem na akom principe funguje rast vlasov, a preco niekomu rastu rychlejsie a niekomu pomalsie, nechcem vyvolavat hadky, mate pravo mi neverit, ani vas nemam v umysle presviedcat, pretoze sama malocomu verim az kym na sebe nevyskusam. Ale zase mi nepride ze 3 cm za mesiac je tak strasne vela.
vlasy ti rastu z korienkov , nie z koncekov, takze na korienky nemaju vplyv ostrihane ci neostrihane konce.. ide o to ze ked su take znicene, kedze si sa dlho nestrihala, tak sa ti tie konce stale lamu a vyzeraju ze nerastu, ale z korienkov rastu , len oni sa stale odlomia a tak vyzeraju rovnako dlhe. daj sa ostrihat aby si ich mala zdrave
olinka každý mesiac ti narastú vlasy o cca 1cm :) rozštiepené končeky si daj určite ostrihať stačia 2-3cm ... no žiadny prípravok ti nepodporí rýchlejší rast vlasu, to sú bludy :)
hmmm mne vlasy ,,nerastu" vzdy mam rovnaku dlzku uz 10 rokov, ako fakt sorry ale ja neverim, ze ti narastu 3 cm za mesiac, ani z henny ani zo zihlavy....neni mozne!!!!! ja som vyskusala uz vsetko majland som za tych 10 rokov strcila do vlasov
:D :D :D
Ahoj bibisa:D)))
No vravela som vam......ale ze 3 cm tak klobuk dole teda to si asi vynimocna hmmm?)))
ja nehovorim ze klames ale ze sa mylis a sakramensky a nebudem ti verit pokial mi kazdy mesiac neposles foto tvojich vlasov ze ti vskutku narastli o tolko co vravis.
je to pravda, co by som mala z toho keby som klamala:) nikto nic neda za to ked to vyskusa, su to lacne veci. Mozno to nakoniec skusite prave vy neveriaci:) hawk.
no a ta vybodkovana cast je dokonca len 1,5cm :D