Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Čo obsahuje veľa vlákniny?

jankaaaaaaaaa

ja dzus velmi neodporucam, je velmi agresivny na zaludok a moze zaludok este viac podrazdit a mozu nastat vacsie komplikacie so stolicou. lepsie je tepla voda s citronom na lacno hned rano

Jefitto

Praveže posledne dni som malo pil... akože nealko myslim. Dneska pijem nasilu džusy, tak uvidime čo to spravi zajtra

Weva

Bibisa - drzim palce - ono kazde telo asi reaguje inak... a po tom co si napisala mozu byt tie vplyvy i z HAK, ci mozes mat celkovo pokazeny zaludok a tak... mne skratka pomaha rytmus - na co telo naucim to potom robi a akonahle zase vymyslim nejaku zmenu je z toho chvilku vedla :)

My sme si kupili taky rucny strojcek na rolovanie obilia (cize napriklad z ovsa robime priamo vlocky rano) no a zo zaciatku som sa bala, ze ci stihnem po takych ranajkach dobehnut v robote na WC :)))) Ale casom sa to upravilo :)

Ja jem s mliekom alebo s biely jogurtom a mliekom... mne nejake problemy nerobia...

Matko13

V lekárni sa dá kúpiť Psilium .. to si dášz a 2 lyžičky do džúsu síce to chutí jak prach ale pomôže to ..

User_37597

Weva
dik za odpoved toto som potrebovala pocut..v podstate som mala zas problem v tom ze mi bolo nejak divne a vratil sa mi stary problem zas na chvilu a veru zacala som v sobotu s vlockami a uz vcera som videla ze problem postupne mizne.
ale ide o to ze pred tym som jedla vlocky s jogurtom a nemala som taku makku stolicu tak som zacala rozmyslat nad tym ci mi to teraz neostane kedze vlocky dobre precistuju a je to teda vlaknina.no fakt dufam ze sa to upravy lebo do rana som bola uz dva krat na zachode a viem ze este isto pojdem.akoze neprehana ma len citim aj mierne krce v crevach ale zas mam krami tak to moze byt aj stoho lebo som uz mesiac bez antikoncepcie tak len teraz budem zistovat ake budem mat krami bez HAK takze fakt neviem cim su teraz sposobene tie krce :D
no dufam ze mas pravdu.
inak teraz nejem s jogurtom lebo som sa rozhodla si dat na chvilu pokoj s mliecnymi vyrobkami lebo mam pocit ze mam telo prekyslene.inak by som si ich asi dala s biel.jogurtom

Weva

Bibisa - ja si myslim, ze je to i otazka zvyku.

My jeme cez tyzden vzdy taketo ranajky (cerstvo rolovane vlocky, lanove semiacka, slnecnicu a tekvicu, k tomu jogurt a ovocie) a potom cez vikend si dame obcas take zivocisnejsie ze vajicka a sunka, syr a tak, pripadne croissant v nedelu s lekvarom a pod... a po istom case si telo na to zvykne.

Ja som zo zaciatku tiez mala strach a obavy ze budem mat "makku" stale, ale uz teraz nie je problem...

User_37597

no ale odpovedzte aj mne na otazku.budem mat taku stolicu stale ked budem jest tie vlocky?alebo sa teraz cistim a potom sa to upravy?predtym som jedla ovsene vlocky aj 3 tyzdne v kuse a taku stolicu som nemala.no vtedy som ich jedla s jogurtom.

fidorka 2

každý deň 3-4 lyžice kyslej kapusty, a tak isto pomáhajú aj sušené slivky namočené do vody a večer to zjesť aj s vodou