Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

moj vztah - pomoc

Príspevok v téme: moj vztah - pomoc
emanjulienka

ahojte som velmi utrapena ,,, moj priatel sa zmenil ,, uz by chodil len von a tak a predtym to tak vobec nebolo stale sle boli spolu ,,, aj ked sme sa pohdadali mrzelo ho to alebo ked sme sa rozisli co sme sa mi viackrat ale vzdy sa vratil a teraz mu to je jedno predtym bol doma ked sme sa pohadali a trapilo ho to a teraz si beha vonka cely den ,,, ja uz neviem aj teraz povedal nech sa rozideme lebo sme sa pohadali ze sa stale hadame a obmedzujeme ,,, a ze ho klamem ,,, co je aj pravda kusok ale niesom nejaky klamar ,, proste ja chcem aby bol ako predtym ,,, chyba mi ten clovek neviem kde zmizol ,,, tak neviem ci sa mam teraz ozvat ja aby sa vratil alebo to nechat tak ps mam 18 on 20 a sme spolu dva a pol roka

emanjulienka

no neda a ani nwm kedy ma prestal lubit lebo na zaciatku bol uplne iny ,, teraz co sa ja trapim tak on vobec a berie to v pohode ,, mam ho nechat tak ? napokoji?

Poison

nevravím sústavne, stačí pár krát a zistí že sa na teba nemôže spoľahnúť , má pocit že ti na ňom nezáleží , preto ide radšej von s kamošmi a tak ..

emanjulienka

ale ja ho neklamem sustavne ,,, a to je jedno proste uz aj ked je to v poriadku ,,, tak stale by len von isiel za kamaratmi ,, a neviem no mam sa mu ozvat ?