Vazeni nositelia chromozomov XY, ked natrafite na temu o vytoku z posvy, precitate si ju? A ak ano, necitite hnus pri podrobnom popise roznych zapachov, farieb, konzistencie a podobne? A mate potom este vobec chut na sex, ked si precitate o smradlavom vytoku zltozelenej farby zo zaparenej posvy?
Za odpovede dakujem.
Otazka intimneho charakteru pre muzov a chlapcov
a ako vies, ze take temy tu su, ked ich necitas :D tak asi ta zaujimaju aj chore penisy ,ked vies, ze sa to tu pise ? :DDD
Keď som si toto prečítal tak mi to pripomenulo že by som si mal konečne umyť bryndzu za predkožkou :D
no chore penisy ma fakt nezaujimaju :) ked ma zacnu, budem take temy vyhladavat
musis si precitat temu ,inac nevies o com je jajka :)) a pokial ta tema nezaujima rozhodujes sa ci do nej budes ci nebudeme pisat .........ci :/
ked nad tym tak rozmyslam, ja sa temam o chorych penisoch vyhybam, predpokladam ze to iste robia ohladne tych tem o vytokoch aj normalni muzi. naco by som to citala, ked ma to nezaujima.
PPX, ja som zena, ak ti to este nedocvaklo.
:D otazka na telo, ppx - tpch je xx chromozom
no provokaterka tpch zalozila temu netreba to brat tak moc tragicky
Je to primitivna otazka a vzdy aj bude. Som zvedava ci sa niekomu z vas bude lubit ked nejaka baba zalozi rovnaku temu, tiez z vasich chorob a smradov mozme mat nechut s vami nieco mat ale nezapodievame sa tym, intimitu kazdeho by mala byt privatna a nie robit si z toho velke halo!
Otazka bola polozena muzom, co ty evidentne nie si.