Pred pár mesiacmi som si začala písať s jedným chalanom . Ja mám 20,on 25. Je z rovnajek dediny ako ja ,býva zhruba 25 min od nás. Ten človek sa mi hrozne pozdáva už strašne dlho . Proste vždy ked ho vidím tak sa vo mne niečo pohne. No je to niečo iné , ako to bývalo do teraz . Moje dva predchádzajúce vzťahy stroskotali pre velkú vzdialenosť . Teraz , ho mám takmer vedla seba. Problém je však v tom,že pred rokom sa s ním rozišla priatelka po 7 rokoch. Koncom júla mi napísal naposledy. Ale nchápem,prečo do teraz nič! Proste vždy ked sme boli obaja na nete ,normálne sme spolu kecali . Povedal mi,že sa dosť sklamal a že sa nechce viazať . Vraj samu páčim, dokonca sa zhruba pred 3 mesiacmi vždy pýtal mojej sestry či mám frajera,nechal ma pozdravovať a podobne. A teraz zrazu NIČ. Proste nechápem ... Ja mu prvá moc písať nechcem,aby to nevyzeralo blbo, ved vidí že som TU. Vidíme sa strašne málo,dá sa povedať až vobec , lebo pracuje asi 40 km od nás.
Čo by ste robli vy na mojom mieste ??
Tak blízko/ alebo čo by ste robili vy
vykaslala sa nanho. dalsi emocionalne nevyspely jedinec ktoreho jedna vec ovplyvni na dalsie roky.
je to este decko, nevie sa vyjadrit, konat, vyhyba sa, proste padavka.
Ak mu nenapises, tak sa nic nezmeni...
Za to nic nedas. Ved sa ho pokojne opytaj na to, co ma nove za ten cas, co ste sa nevideli a mozes navrhnut osobne stretnutie, nech ti to vsetko povie. Hlavne na neho netlac, ak este nechce vztah. Radsej sa snaz mu bud blizkou oporou, dobrou kamaratkou... to si urcite bude vazit viac ;-))