vedci v CERNe odmerali časticu letiacu rýchlejšie ako svetlo čo im nabúralo teoriu relatyvity. iný zas predpokladajú ,že do 20tich rokov by sme mali objavit mimozemský život. prinesú nám mimozemštania nové technologie alebo len dalšie pohlavné choroby?
mimozemštania
kde to viazne ?
ja skladam zbrane .......... ved je to celkom mila marha
Jooe, išiel do inej dimenzie čo sa volá "načo žijete". ZA NÍM.
ake ticho
asi ja ............ no nadherna liberalna atmosfera
Prask prask prask. "dostal som ho?"
Ten votrelec je ale ukecaný. "DOŇHOOO"...ratatatabum bumprask... "UHOL" jaký je rýchly slizúň jeden. Kam zmizol?
Ked citam tie media, v poslednom desatroci a cim dalej tym viac, naozaj velmi intenzivne sa snazia pretlacit ze nas caka stret s mimozemskou civilizaciou...
Zrazu sa objavuju malby ktore nemozu byt mladsie ako tisicky rokov v miestach kde by sa nikdy nepredpokladalo a co je na malbach? Astronaulti..
Myslite ze je naozaj mozne, ze by nejaka krajina komunikovala s mimozemskou civilizaciou uz desatrocia (alebo viac) a skovavala to pred ludmi ?
(taky zamer by bol jednoducho pochopitelny, no toto ako argument uviest nechcem)
mame hosta ? :)
ojka, ty si nas ako dobehla ?............. a toto faro je tvoje ? .... hmmmm .... pekneeeeee !!!! .......... trosku si ho tukla asi o Discavery ...... frajer jeden , mysli si, ze ked ma lepsie sa pose**me .......ukaz mu prostrednik !!!!!!