Nechapem sa - nieco chcem dosiahnut a nic pre to nerobim

Príspevok v téme: Nechapem sa - nieco chcem dosiahnut a nic pre to nerobim
waiting

Citim sa ako totalny idiot.
Mam len 18 no ked si zrekapitulujem svoj doterajsi zivot, som znechutena. Mam pocit, vlastne viem, aka som hrozna. Nieco chcem urobit, nieco chcem dosiahnut, no vnutorny strach a nechut a neviem co ine ma od toho strania. V zivote sa mi ponuklo par moznosti, ktore som vsak nevyuzila pre svoju zadubenost a strach.Do vsetkeho ma treba tlacit. Hovoria mi, ze mam velky potencial, mam na ovela viac ako dosahujem ci uz v skole atd... len ja nerobim nic. Som pohodlna ale prekazok sa bojim priam az desim niekedy... a to sa odraza aj na mojom osobnom zivote som ako idiot. Poradte..chcem sa zmenit ale neviem ako..tak strasne sa chcem zmenit...

jajka001_

nie, ma ludi ktori jej vravia ze je skvela. potrebuje niekoho kto ju nakopne k cinom. nalinkuje jej plan, co ma robit. sama nevie co chce, to sa tazko potom ide vpred.

ojebok

tiez mavam taketo pocity, nevnimam ich ako problem, pohanaju ma.. stale ked na mna nieco take pride, popremyslam, urcim si nejake ciele

nemyslis, ze to vidis az moc tragicky? upokoj sa, popremyslaj nad KONKRETNYMI vecami, ktore by si chcela zmenit a urci si nejake REALNE ciele

a mozno len potrebujes niekoho, kto ti povie, ze si skvela :)