Ahojte neviem ci som blazon,primitiv,debil chcem sa spitat cim to je mam z jednou babou vztah uz 5 mesiacov milujem ju dokazal by som s nou stravit hodiny a spravil by som pre nu vsetko ale stale mi po hlave behaju myslienky napriklad čo ked ju uz nelubim,čo ked ju neham,čo ked spravim nieco zlé.Ked sa somnou rozisla tak som aj plakal ale uz je to zas vsetko okej ale ked som s nou tak tie myslienky zmiznu...a mal som tiez problemy z uzkostou. bude to tym?
problem z laskou
ale ale..co tu riesite pravopis...nepoculi ste Demitrovu manzelku co raz povedala??..ze demo dal y aj po splouhlaske š?...a co tym chces povedat,ze bol schopny len kanaly kopat??..ach boze..su to len starosti,riesit tu y,alebo i..
ah jaj
hmm
nedáš mi nejaký kontakt na teba?:-) email alebo pod. rád by som to prebral z niekym kto sa citil podobne
netrpis aj v niecom inom takzmi mzslienkami ? ja trpim istou formou neurozi tj ked som si vseliake veci nahovarala a chodili mi po rozume take veci co absolutne nijak nevzchadyali z mojho citenia ale bolo to take ze coked coked toto...raz som si tiez nahovarala ze coked uz svojho priatela nemilujem a nedalo mi topokoj ale vedela som ze je to blud...sme doteraz spolu a to uz bude treti rok...mam dakedy take stavy...ako aj napriklad ked daco spominam zle a nepoklopem po stoje ze to sa nestane tak mam strach...alebo si nahovaram ze mam nejake choroby(nemyslim hypochonder)
časom bude všetko okej
Ten pravopis by si mal zvladnut kvoli sebe, ja sa na nom iba rehocem. Ked takto raz napises zivotopis, mozes akurat kopat kanaly.
vyznac to cervenym a daj mi 5-ku ak ti to pomôze :)
"spitat" :-DDD to je co?
oo pradon som rozmyslal ze co napisem :) to z mi trosku uslo