Steniatko ma asi pruh. Čo teraz?

Príspevok v téme: Steniatko ma asi pruh. Čo teraz?
User_37597

ahoj.tak zas potrenujem mensiu radu.dva tyzdne maju nase steniatka (shitzu) jedno je on jedno ona a vcera som si vsimla ze ma nad bruskom hrcku,nie tvrdu ale citit ju a som si takmer ista ze to je pruh.jej mama pred tym nemala a je druhorodicka.no a teraz neviem co mam robit.mam s nou bezat k zverolekarovi?nie fakt ako sa to riesi u steniatok?tiez to asi treba dat operovat ze?a kolko to stoji a moze byt operacia vykonana ihned?aj ked ma len dve tyzdne?nechcem aby nam umrelo.mali sme tri.jedno zomrelo pred tyzdnom :(

User_37597

ale vies co ty mi prides velmi empaticky a vseobecne strasne citlivy.cakala som mozno nejaku radu ci sa s tym uz niekto stretol ako to riesili ale nie ze kup si ineho.ok nevadi dik.

mecheche

Kasli na to, doktori ti dorezu psa a uz ho s jazvami aj tak nepredas. Ak to nie je vazne, tak bude zit. Trebars ho daruj. Ak je naozaj chore tak zomrie. Pes je len pes.

User_37597

to nebolo vtipne... my sme ich mali v plane predat no teraz som zvedava ci sa nam to vobec podari.
nie fakt toto je hrcka a je citit ze na tom mieste je ta koza vyrazne jemnejsia.