ahoj.tak zas potrenujem mensiu radu.dva tyzdne maju nase steniatka (shitzu) jedno je on jedno ona a vcera som si vsimla ze ma nad bruskom hrcku,nie tvrdu ale citit ju a som si takmer ista ze to je pruh.jej mama pred tym nemala a je druhorodicka.no a teraz neviem co mam robit.mam s nou bezat k zverolekarovi?nie fakt ako sa to riesi u steniatok?tiez to asi treba dat operovat ze?a kolko to stoji a moze byt operacia vykonana ihned?aj ked ma len dve tyzdne?nechcem aby nam umrelo.mali sme tri.jedno zomrelo pred tyzdnom :(
Steniatko ma asi pruh. Čo teraz?
ale vies co ty mi prides velmi empaticky a vseobecne strasne citlivy.cakala som mozno nejaku radu ci sa s tym uz niekto stretol ako to riesili ale nie ze kup si ineho.ok nevadi dik.
Hovedodoktora sa spytat co mu je. A potom to som nepis. Nedaj sa ukecat na okamzitu liecbu.
Kasli na to, doktori ti dorezu psa a uz ho s jazvami aj tak nepredas. Ak to nie je vazne, tak bude zit. Trebars ho daruj. Ak je naozaj chore tak zomrie. Pes je len pes.
to nebolo vtipne... my sme ich mali v plane predat no teraz som zvedava ci sa nam to vobec podari.
nie fakt toto je hrcka a je citit ze na tom mieste je ta koza vyrazne jemnejsia.
operovat psa? si kup druheho :-) myslim si ze sa napapalo a ma plne brusko a to je ta hrca :-)