Ahojte :-) chcem sa podelit o moju skusenost,,,mam 20, 170 cm 68 kg a zacala som behat, kazdy den hodinu, domov pridem uplne spotena ale zaroven stastna a naplnena endorfinami ze som to zase zvladla :-) je to uz cca 2 tyzdne, 2-3 dni beh, 1 den prestavka (hlavne ked som citila trochu pretazene koleno) pitny rezim mam 4-5 litrov cistej vody/zeleneho caju,,,strasne ma to chytilo, je to super, aj s kondickou nemam problem, len ide o to ze este nevidim vysledky na svojom tele a viacmenej ani na vahe :) chcela by som dat dole 5-8 kg no dolezitejsie nez tie cisla je to ze zlepsenie chcem na sebe VIDIET ! :) a teda vyformovat si postavu tak KEDY SA UZ DOSTAVIA TIE VYSLEDKY ?? :))
Behanie - chudnutie
Tak ale skuste sa hlavne nie len vazit, ale aj merat!
Dva tyzdne su strasne malinko..to sa neda nic cakat. Tie dva, tri mesiace su take, ze uz by si nieco mala badat. Hlavne sa fakt zmeraj a zapis si vsetky miery - stehna, boky, lytka ..vsetko co ta zaujima. A strava. Upravit. Neviem ako sa stravujes, ale ta je velmi dolezita.
bibisa, esteze tu mame taku expertku ako ty, ktora sa tak super vyjadri k teme :)
Pravdupovediac, podla toho vsetkeho co som tu precitala, som si myslela, ze po 2 mesiacoch by hadam aspon pol kila - kilo mohlo byt dole. NECAKAM ZAZRAKY ! Ale teda ze vobec nic ...
Tak nam teda prosim ta porad: ako si schudla ty? Akym sposobom, z kolko kg na kolko a za ako dlho?
zas su tu expertky ktore si mysli ze schudnu za tyzden?
zdrave cvicenie = pomale ale ucinne chudnutie.
malystromcek, asi ta velmi nepotesim, ale ja som na tom podobne. Sice nebeham, ale uz nie 2 tyzdne, ale 2 MESIACE cvicim 4-5x do tyzdna a nevidim ziande vysledky. To este len bude demotivujuce, pockaj :)
Ja striedam jumping, plavanie a stacionarny bicykel. Samozrejme som upravila aj stravu a NIC ! :((( Ani kg ani cm. Ale nevzdavam sa. Vraj to moze trvat aj 3 mesiace, nez sa to pohne, tak neviem ...
hlavne nezabudajte na kvalitnu bezecku obuv!
ahoj.. tak neviem ci ti tým poradím, ale ja uz bezím vyse pol roka, pravidelne..4-5x tyzdenne hodinu.. ale schudnut som neschudla :) no hlavne z kg nie.. pribrala som 4 kg :D stravujem sa pravidelne, zdravo... pri behu treba dost jest, lebo mas vacsi hlad,ale zas neprejedat sa.. tak neviem, na postave vidim ze sa mi vyrazne spevnila, hlavne nohy, lytka, stehna-trocha aj zhrubli bohuzial ! .. kondicka super ... brucho dajak ostalo:D tak neviem,bud treba vydrzat a nevzdavat sa, alebo neviem co robim zle...pravda - ja som chudnut nechcela :)