Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

co robit-praca

Príspevok v téme: co robit-praca
essera

mam 46r, planuju ma vyhodit resp. nahradit mladsou, potetovanou, popearcingovanou dievcinou (sef despota je na take).zaroven mojou dalsou chybou okrem staroby je ze neohovaram, nedonasam, nevtieram sa (ako napr. ked praskla ziarovka a kolegyna utekala za samotnym riaditelom informovat ho o tom) ucila som sa v skole rusky ale doucila som sa neskor nemecky, anglicky, srbsky (dohovorim sa ale zas nie je to uplne komunikativna bezproblemova uroven). viem pracovat v kancelarii ale hlavne rada robim s ludmi.robim za minimalnu mzdu a ked si odratam vsetko co nam strhnu tak ani za to nie. tymto vyhadzovom uz nemam sancu na normalnu pracu (ziadosti som popisala desiatky).
na tazku pracu uz nie som, nocne cely zivot urobili svoje, mala som problemy aj s chrbticou. napad na podnikanie nemam. tak rozmyslam nad kurzom-aranzerstvo. neviem. co mam robit aby som mala slusnu pracu, slusneho sefa a mohla aspon ako tak vyzit.

essera

aj nad tym som rozmyslala. mam choru mamu, staram sa o nu, o dom, syn deviatak, ma problemy s ucenim musim sa s nim ucit stale. on ma navyse astmu.

essera

lenze ved ja to tam mam:)ja uz take slohy z toho robim... proste to nema cenu. som stara. praca nie je a ked sa najde tak nie pre mna. a nemam ani naroky na plat. len slusna robota, sef ktory neponizuje, a to je vlastne vsetko:( keby sa da vratit do minulosti.

jankaaaaaaaaa

ved nevadi ze to nemas v popise prace. to vsetko co si robila a ovladas treba napisat do zivotopisu a motivacneho listu

essera

dakujem, na profesii som denne:) skusenosti mam hlavne ako recepcna, pomimo som robila papiere, s pokladnou a tak. ale to nemam ani v popise prace, proste mi to iba pridelili.
na urad prace nemozem ist, nemam potrebny pocet rokov odpracovanych. resp. minuly rok za nami sef prisiel ze na jeden, dva mesiace nam akoze da vypoved, teda zaeviduje na urade aby ako podnikatel si mohol uplatnit niaky bonus, prispevok alebo nieco take. takze nam sa tym prerusil prac. pomer a musim odrobit dalsie 3 roky minimalne vkuse.
mam pocit ze mne uz niet pomoci.

jankaaaaaaaaa

ale urcite uprednostnia zenu so skusenostami ako mladu. samozrejme kde ako. ale tak prinajhorsom budes nejaky cas na urade prace tak snad ti najdu nieco tam
ale urcite denne prezereaj inzerciu v novinach a na internete
napr. www.profesia.sk

essera

na prekladatelku nemam certifikaty poriadne, nic, zvacsa samouk, len zaklady na kurzoch. na to treba ovela lepsie poznatky a ja to viem akurat tak do telefonu, na email, kratko vysvetlit nieco.
a na sekretarku som pisala strasne vela ziadosti, dokonca z nich sa najmenej ozyvali s tou formulkou ,,je nam luto,,. kto si dnes zamestna takmer 50tnicku do kancelarie. Sefovia chcu mlade sekretarky.

jankaaaaaaaaa

najdi si pracu sekretarky, takychto ponuk je viac na internete, alebo posielaj svoj zivotpis , ziadost a motivacny list do roznych firiem