Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Predlženie vlasov

Príspevok v téme: Predlženie vlasov
Patinka

Ahojte prosím pomôže mi niekto ako si predĺžit vlasy bez tých clip in pripravkov niečo take čo mi urýchli rast vlasvo mam ich po prsia a mám túžbu ich mat dlhšie nepozná niekto niejaké šamponý na predlženie vlasov alebo tabletky niejaké vitamíny čo naviac pomáha vám počula som už aj o žihľave na vlasy skušam to ale nepomáha to až tak a Prosím poradte mi :) dakujem

extension

ahoj daniela.mne este nedosli v pondelok dufam ze dojdu uz konecne .takze si sklamana no to ma mrzi ,a daju sa vratit ?tie moje maju 120 gr.ale som obehala vsetky mozne a nemozne stranky a na uplne kompletne zaplnenie hlavy treba 160 gr,tak len dufam ze nebudem sklamana aj ja
a skusala si natocit vlasy ? vtedy ten rozdiel je minimalny ako ked su rovne

danielaaa

extension, no mne uz vlasy dosli, som sklamana nesedi mi farba a je ich nehorazne malo....vazia akoze 70g, ale potrebovala by som asi 200g,aby mi to vlasy pekne predlzilo, aj medzi tymi kllipmi nie su vlasy nejako husto naskladane len tak ledabolo, ty ako si spokojna? kolko mas gramove??

extension

macka ten co som mala sa nedal to bolo pred viac nez 10 rokmi ,keby ze si dam taky pricesok teraz tak ma vsetky baby vysmeju :D

extension

ahoj daniela ;) no popolavu blond celkovo blond vlasy su dost tazke nie kupit ale taky isty odtien vlasov zohnat si myslim
ja asi pred 10 rokmi som nosila pricesok -vrkoc blond vlasy som vtedy mala a bol problem zohnat taky isty odtien,zohnala som ale nebolo to to iste ,takze viem o com pises a vtedy pricesok neboli originalne vlasy takze som ho ani farbit nemohla :)
no zajtra uz cakam postara :)))

danielaaa

ja mam 18/22 odtien,to je taka popolava blond s melirom,ale uplne jemnuckym, na tej stranke maju z toho len cop a to som nechcela, dam vediet jasne, ty tiez daj vediet :)

extension

aku mas farbu ? lebo ja som problem nemala aj ked mam klasika tmavo hnedu :) aj tieto co som objednavala ja su prave tak bolo pisane human hair remy :) tiez pisane ze sa daju farbit fenovat kulmovat proste tak ako by si mala tvoje vlasy :) takze uvidim :)
daj mi vediet som zvedava ;)

danielaaa

Inak som pozerala aj na tie co mas ty, extension clip in, ale nemali moju farbu :) z 15 stranok, mali mozno 2 moju farbu

danielaaa

Ahoj mam aj tie male, ale nechcelo sa mi to tu rozpisovat :) nemam moc huste vlasy, skor velmi jemnucke, preto som si objednala len jednu sadu, ked nebude stacit doobjednam dalsiu, neni problem, no ja som presondovala vsetky kadernictva, stranky na nete obaly atd, az som sa naklikala na jednu babu, ktora to objednava (predpokladam, ze z ameriky)mali by tiez dojst do tyzdna predpokladam :) mala cenu 35 eur, za REMY vlasy co bolo najmenej, ostatne na nete tak okolo 70 eur. stali, vraj su prave daju sa farbit, natacat atd. hned ked dojdu pojdem k svojej kadernicke zistit, ci su ozaj take, ale mala ta dievcina fajn recenzie, tak snad to bude v poriadku, ked doju dam ti vediet :)