Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vzťah - co si o tom mysliet? je problem vo mne?

Príspevok v téme: Vzťah - co si o tom mysliet? je problem vo mne?
....?

Ahojte..asi by som potrebovala poradit s istym problemom vo vztahu.. radu, alebo lepsie povedane vas nazor, potrebujem preto, lebo uz neviem co si domyslam, z coho robim zbytocny problem alebo som precitlivela alebo co sa deje... totiz problem je v tom, ze (prepacte, bude to nadlhsie) mojmu priatelovi sa stale na mne nieco nepaci.. vycital mi ako sa obliekam, ze preco viac nenosim kratke sukne a opatky (sukne len zriedkavo nosim a opatky len ak mam pohodlne topanky), ze vyzeram ako chlapec; predtym, ze preco sa nemalujem, ze vyzeram ako seda mys (zacala som sa trochu malovat, ale make up mi nici plet a tak si davam len spiralu na oci), tiez mi vycital chodzu, ze sa mam viac vystriet a viac krutit zadkom lebo (zase) vyzeram ako chlapec... dalej ze, by som potrebovala schudnut z brucha, spevnit stehna a ze kedy budem cvicit.. Vacsinou to pustam ednym uchom dnu a druhym von, ale aj tak ma to trochu trapi.. uz som na to taka precitlivela, ze sa ma dotkne aj ked sa len na mne smeje, ze ake mam napr. krive a chude prsty... casto sa stava ze vsetkochce urobit doma on, lebo on to spravi najlepsie..mam pocit, ze ma hrozne podcenuje a akoby to on vnimal tak, ze ja chuda on sa musi o mna starat... a minule (na co stale myslim) ako posledny klinec do rakvicky som sa ho, len tak zo zevdavosti co povie, pytala, ze co mam povedat, ak sa ma na pohovore opytaju na 5 mojich dobrych vlastnosti... a dost ma zarazilo, ze na mna vystekol ze ,,ale ja neviem, sak ty mas vediet aka si" a naslednu hodinu este parkrat zavrcal ze co on, ze on nevie a po hodine z neho vyslo, ze som mila a pritulna (!!!).. zato zlych vlastnosti ho napadlo hned niekolko... neviem ci z toho len ja robim problem, ktory nie je, preto potrebujem vas nazor prosim... minule sme sa za to pohadali lebo uz som nevydrzala a povedala mu, ze sa ani nepamatam kedy mi naposledy povedal, ze som,pekna alebo sa mu nieco pacilo, co som urobila, alebo ako som vyzerala.. ze nic mu nie je dobre a tak.. a on ze ci by som bola radsej, keby mi klamal... potom sme sa udobrili a odvtedy to nerobi, ale ja som k nemu trochu odmerana, neviem sa cez to preniest, ze tvrdi ze ma lubi, ale asi to je hlupost, kedze si nevie spomenut ani na jednu moju dobru vlastnost pre ktoru ma udajne lubi...a aj ked ma nekritizuje tak uz nemam ani dobry pocit z toho ked mi povie ze sa mi hodi tricko, lebo viem co si mysli naozaj..

ach prepacte, ze tolko vypisovania, ale som nejaka roozrusena uz z toho tak pisem ako diva... dakujem za vsetky nazory... inak ak toto neratam tak vztah ako taky je fajn, vieme si pokecat aj sa zasmiat, ospravedlnit sa jeden druhemu...a tak..

....?

no ved kolko dievcat tak chodi!! a ja v tom tiez vyzeram dobre :D ale on by radsej chcel suknicky... sak priala by som mu nech si najde nejaku taku suknickovu a topanockovu fiflenu (nevravim ze vsetky baby so suknami su fifleny), co nevie urobit rychlejsi krok a je scitana asi ako hojdaci konik a nebude ani vediet co je robota.. to sa mu mozno bude pacit :)

dendi

3 roky a z toho rok spolu v byte???Kks ja mať v tomto tvoju trpezlivosť...že ma ponižuje každým dňom, tak klobúk dolu teda...možno by som vydržala 3 mesiace, ale ďalej..no nvm nvm...jedine čo tu je, tak s ním ostávaš, lebo ho nevieš opustiť a stále ťa na ňom niečo priťahuje...a čo že nosíš botasky..ja tiež na seba nič iné nevezmem, len botasky a rifle nosím a čo...koľko dievčat tak chodí a nikomu to nevadí a ešte im vravia, že aké sú kočky...nech si nájde nejakú modelku a budeš mať pokoj aj ty aj on ;-)

soffa

tvoj priatel by si mal svoj HENDIKEP MENEJCENNOSTI RIESIT U SVOJHO PSYCHIATRA A NIE U TEBA.Je to jeden zakomplexovany chudak ktory ta bude vzdy urazat.prec od neho co najskor,.

Jooe Ker

takehoto protivneho - zleho muza netreba krotit ,treba ho opustit on asi ma teba ,len na navodenie svojho prijemneho pocitu ,kedze ta ponizuje ,alebo ma pocit ,ze ked budes ako on ,len vtedy bude na teba pysny ????

Dolcé

noo wieš.. nepoznám aký je... bol taký od začiaku vášho vzťahu??.. alebo to prišlo neskôr??. lebo ked to prišlo neskôr tak ho určite niečo trápi/dráždi/... trebalo by sa s ním porozprávať a podržať ho v tom čo má najťažšie ako myslím to obdobie.. a keď ti takto hovoril od začiatku tak samozrejme KOPAČky.... to sa už ani nemusíme o čom baviť :))

AdamKrt

Co mu povedat z mosta do prosta:

pozri, toto a toto mi robis, ublizujes mi, mne sa to nepaci. Je to vazne a nerobim si svandu. Bud to budes robit dalej a rozideme sa, alebo mi povedz na rovinu, ci sa chces rozist.

Nic zlozite a nech si vyberie.

....?

no sme spolu skoro tri roky, byvame spolu vyse roka..

co sa tyka toho obliekania, tak mne sa nezda, ze sa obliekam ako chlapec, len mam radsej botasky ako opatky...

myslim, ze bude vazny rozhovor a poziadam ho, aby si v hlave ujasnil co ku mne citi.. mozno sam zisti, ze ma nelubi tak ako mi to vravi.. skoda... ale nie som odkazana byt s niekym kto ma nelubi natolko, aby neriesil kazde pribrate kilo (aj ked som chuda) alebo ked si polozim veci na stolicku a nie hned do skrine..

mate pravdu, len ja som taka sprosta, ze si stale myslim, ze to su malickosti, ze to prejde, ze neviemco... a necham to tak...

najlepsie je, ze vela kamaratov mi povie, napr, ze som pekna, ze som super a blabla...a ked sto ludi povie ze v niecom vyzeram super, jemu sa to nepaci.. aj uces, vsetkym sa paci (aj mne), jemu nie...fotka - vsetkym sa paci ze aka som na nej zlata, pekna blabla, on povie ,,jezis maria, tu vyzeras hrozne!"

a ked to tu takto pisem a zhrnam, tak fakt rozmyslam naco/preco je so mnou... :(

AdamKrt

Presne tak, treba mu to vratit, odpalkovat naspat.

Povie, ze vyzeras ako chlapes ? Ty mu povedz, ze ci je on teply, ked chodi s chlapcom... Alebo, ze mas krive prsty ? Pozrsi sa mu na nechty a ak ich ma dlhe, tak mu povedz, ze si ma na nechtoch nasrane, ze ci si tym nieco vysparkava von... Alebo, ze mu smrdi z ust, ako zo stoky.

Ci sa mu vysmej, ze ma placaty, alebo vypukly hrudni, bradavky jak zenska, pripadne prepadnuty hrudnik ako modelka. Proste ho zhod. Ale vsetko stylom, ze sa nebudes rozculovat, len sa budes usmievat, uskrnat a pohrdavo sa na neho divat. A na koniec mozes este dodat, ze kedze sa ocividne k sebe nehodite, lebo on ma neustale s Tebou nejaky problem, tak ze treba, aby ste zvazili, ci spolu ostat dalej...