Ako už názov naznačuje, chcem vedieť áš názor na obliekanie Slovákov/čechov. Lebo podľa mňa maju strašný vkus. Sú samozrejme výnimky, ale tých je málo. Nedávno, ked som bola na návšteve rodičov v malomeste, som dokonca započula rozhovor dvoch 16-17 ročných chlapcov, keď uvideli vážne pekne oblečenú ženu, mohla mať asi 25r. (mala oblečené čierne úzke nohavice, tmavomodré námornicke sako a čierne lodičky pravdepodobne to boli Laboutinky) ti dvaja o nej hovorili, že sa oblieka ako štetka. Neviem, ale mne to rozhodne nepríde lacne ani nič podobné. Určite je to lepšie ako keď som v tom meste videla puberťačky oblečené vo flitrových tričkách, s trčiacou podprsenkou, ktoru mali až niekde na lopatkach a s leginami ktore si asi pomylili s nohavicami. Možno to bude tým, že som z väčšieho mesta a nie som zvyknutá na to, že niekto chodí takto oblečený, ale veď aj za málo pe)azí sa dá pekne obliecť... P.S. nepíšte sem odpovede typu ,,mať tak tvoje problemy\" etc. Dakujem
Myslíte si, že Slováci sa obliekajú hrozne?
nemyslím, že my Slováci sa obliekame hrozne... skôr konzervatívne, ale podľa mňa sa dá vo väčšine prípadoch na to pozerať..
a možno sa len pohybujem na správnych miestach, kde sa mi spravidla páči ako sú ľudia oblečení :))
ale chcelo by to viac šmrncu, to je pravda :)
akoze, ja som old generation, a to som fakt rada, lebo keby som sa mala prispobovat dnesnemu looku, tak dakujem, radsej som obstarozna :DD
niekedy vazne zasnem nad tym ako sa niekto oblecie...mat sirsie nohy, zadok a natiahnut si na seba leskle leginy, dat si k tomu tricko po pas taktiez obtiahnute je to priam deformujuce postavu...ja by som sa citila ako v puncochacoch...
vazne sa leginy nosia s kratkymi trickami...lebo ja uz ani neviem lebo takto vidim oblecenu kazdu piatu babu...
alebo leginy a k tomu obrovske obnosene botasky...??????
alebo vytrcajuce gatky ci podprsenky spod triciek...
to je moda mladeze ??
:D
vsetko zalezi od vkusu...ja mam svoje znacky oblecenia...niektore z nich...viem...ze skoro nikto nema...tu na slovensku...a myslim ze je to celkom v pohode...aspon podla mna teda :D
tak ja som pocula od sesternice ktora byva uz nejaky cas v Anglicku ze tam je vraj ludom uplne jedno co si obliekaju a ze chodia ovela horsie poobliekani ako slovaci...trebars do supermarketov chodia v teplakoch a tak..no neviem ..to je len postreh jednej osoby, ktora zije na urcitom mieste...
alebo toto
no obliekaju sa strašne. ale aspon nevytrčam :)tiez trpim nevkusom.