V DM-ke som si dnes kupila tento narovnavac, vlasov mate niekto s nim skusenosti? Sklada sa z narovnavacieho kremu, keratinu a fixačneho kremu. Lenze je tam napisane ze sa to nehodi na znicene vlasy ja mam kucerave a dost znicene vlasy preto neviem ci to mam riskovat alebo to radsej nechat tak. Prosim poradte ak mate skusenost.
STR8 forward vyrovnávač vlasov s keratínom skusenosti?
Ja som ho vyskúšala a musím povedať, že mi riadne zničil vlasy. Baby, tie ktoré máte čo i len trošku zničené vlasy, nepoužívajte to. Ja mám teraz z vlasov slamu.
Ahoj, vyskušala som brazilsky keratín, aj od Got 2 Be - Blow it Straigh.... a vlasy som mala vždy kučetavé, potom som na nete našla ELGON TANGO...a mala som na polroka pokoj... vyskušajte :)
ahoj Katka 856... vlasy mi vydržali iba dva umytia rovné, na to druhé umytie už som videla že vlasy sa mi zase začinaju vlniť a na tretie umytie už som ich zase mala ako " baranček" ale ten pocit z prvého umytia bol super, umyla som si vlasy a zostali mi rovné až do sucha bol to super pocit :) ale teraz už ich mám zase brčkavé :(
stanka85 ahoj :) ja som si dnes taktiež kúpila str8 vyrovnávač vlasov v DM-ke..chcela by som sa ťa spýtať, aké máš vlasy po použití? a či sa skutočne dostavili výsletky aké boli napísane v návode ?..
Ahojte, chcem sa spýtať či by ste mi nevedeli poradiť, použila som STR8 vyrovnávač vlasov, a vlasy mám rovné aj po umyti, chcela by som sa spýtať či si môžem dať vlasovu masku čo použivam doma ( olivovu s medom) , len sa bojim, že mi to naruši to vyrovnanie ....
Ahojte, chcem sa spýtať či by ste mi nevedeli poradiť, použila som STR8 vyrovnávač vlasov, a vlasy mám rovné aj po umyti, chcela by som sa spýtať či si môžem dať vlasovu masku čo použivam doma ( olivovu s medom) , len sa bojim, že mi to naruši to vyrovnanie ....
Najlepsie funguje Got 2 Be - Blow it Straight, a ak namiesto navodu kde sa pise fen pouzijes zehlicku tak ti to dlhodobo vyrovna vlasy, a potom kazdy den po osprchovani pouzijes Asia straight balzam od schwarzkopfu a vyceses si vlasy do rovna a nechas aj prirodzene vyschnut bez fenovania, tak sa ti same vysusia uplne do rovna funguje to naozaj uzasne, a vdaka balzamu Asia straight ktory obsahuje keratin, su moje vlasy aj prijemne na dotyk. Naozaj vrelo odporucam :)
Tak ako som sľúbila pridávam po týždni môj názor na tento výrobok. Účinok: vlasy sú neni nijako poškodené, ale ani výsledok narovnania "žiadny", skôr by som povedala, že sa mi od prvého umytia viac vlnia :-( Asi sa treba na to vykašlať a jediná moja naj-kamoška ostáva žehlička na vlasy a rípravok na ošetrenie pri žehlení :-) Záver: zbytočne vyhodné peniaze, ale každá z nás sa musí takto presvedčiť na vlastnej hlave.
Ja som si to včera kúpila a hneď som si to aj spravila. Bola to pre mňa samú riadna fuška, treba si vyhradiť doma min. 2 hodiny!!! na celú procedúru. Určite by to bolo ľahšie, keby mi to mal kto pomôcť spraviť, ale zvládla som to. Ja mám tiež kučeravé dlhé vlasy, ale dnes sú vlasy stále rovné a teraz musím počkať tie tri dni ako je tam písané v návode a potom sa uvidí. Ináč občas sa na zľavách dňa objavia keratínové kúry v salónoch a sú v dobrých akciách. Ja už som bola na tom asi pred rokom a videla som celý postup ako to robia, tak preto som sa do toho pustila. Je dôležité mať doma šampón od Brazilian Keratin a keratínový balzam. Ja som včera použila na začiatok práve tento šampóm, ktorý vlasy pripravý na celú procebúru. Potom ešte napíšem, ako to bolo po prvo umytí. Aj keď som bola v salóne pred rokom, vlasy som po umytí nemala nikdy úplné rovné, vždy som musela použiť žehličku na vlasy (žehlička musí byť tiež profi) ja mám iontovú-nastaviteľnú na presný stupeň C, ale žehlenie bolo vždy veľmi rýchle - stačilo 1x prejsť po prameni. Pekný víkend. PS: na youtube je presný video návod práve na str8 forward!