Gynekologické problémy

Príspevok v téme: Gynekologické problémy
meulienka15

Dobrý deň, chcela by som sa spýtať, či nemáte podobný problém ako ja. Občas sa stane že mám (aspoň podľa môjho názoru) gynekologické problémy, ktoré sa prejavujú pálením vo vnútri pošvy. Vonku výtok nemám, ale vnútri mám taký biely sekrét, bez cudzieho pachu. Je to nepríjemné hlavne keď v jeden deň som v poriadku a na ďalší sa to objaví, napríklad pri aj krátkej jazde na bicykli, alebo dlhšom sedení. Keď som s tým bola naposledy u gynekologičky, nič mi nezistila. Má niekto podobné skúsenosti? ďakujem

meulienka15

to pitie veľa tekutín neznie vôbec divne, dnes si robím urologický čaj, chodim teplejšie oblečená, no neviem, nezdá sa mi to len na prechladnutie. doktorka mi dala este na vyskusanie vzoruku multi-gyn actigel tak som ho skusila, ale strašne ma to začalo štípať, čo je samozrejmé keďže je to kyslý gel a ja mám zápal. ale už to ustúpilo. možno mi pomôže. ten výtok by mi tiež nejak extra nevadil, viem že záleží na cykle, kde sa žena nachádza. ale mala som pocit že to nie je uplne v poriadku tak aspoň mi teraz urobila vyšetrenia znovu. dá sa požiadať aj o nejaké dôkladnejšie vyšetrenia?

meulienka15

to pitie veľa tekutín neznie vôbec divne, dnes si robím urologický čaj, chodim teplejšie oblečená, no neviem, nezdá sa mi to len na prechladnutie. doktorka mi dala este na vyskusanie vzoruku multi-gyn actigel tak som ho skusila, ale strašne ma to začalo štípať, čo je samozrejmé keďže je to kyslý gel a ja mám zápal. ale už to ustúpilo. možno mi pomôže. ten výtok by mi tiež nejak extra nevadil, viem že záleží na cykle, kde sa žena nachádza. ale mala som pocit že to nie je uplne v poriadku tak aspoň mi teraz urobila vyšetrenia znovu. dá sa požiadať aj o nejaké dôkladnejšie vyšetrenia?

meulienka15

meulienka15

meulienka15

lenca45

Kym budes vediet vysledky sterov a upozornis na zle znasanie lieku, hlavne vela vela vela pi. Najlepsie cistu vodu a urologicke caje. Ono to znie mozno divne, ale velmi to pomaha. Castym mocenim sa zbavis bakterii, ktore su v moc. trubici. To palenie - u mna to boli mykozy. Inak ak mas ten vytok biely, bez zapachu, mozno naozaj nic neznamena. Niektore zeny maju silnejsie vytoky - v zavislosti od fazy cyklu. Ja k nim patrim a tiez som si svojho casu myslela, ze nie som v poriadku. zDalo sa mi aj to, ze v jeden den je toho velmi vela, v druhy den menej alebo vobec - ale ked som sa zacala lepsie sledovat, zistila som, ze ked toho bolo menej, tak som napr. v ten den bola castejsie na WC, viac sa umyvala a pod. Takze som nemala skvrny na nohavickach. No a ako som uz spominala, vela zalezi od fazy cyklu.

meulienka15

Ahojte. Bolesti včera boli tak neznesiteľné, že som hneď zašla k doktorke. Urobila mi ster, zobrala vzorku moču, keďže som mala (a mám) bolesti pri močení), predpísala macmmiror a monural - antibiotikum na to bolestivé močenie. bol to prášok, ktorý sa mal zriediť s vodou a hneď vypiť na lačný žalúdok. Urobila som tak, no po pol hodine mi nastúpi vedľajší účinok - hnačka. takže neviem, či vobec zabrali. ešte k tomu mám teraz aj oslalbenú antikoncepciu. Na noc som si si dala tie guľôčky macmiror, ale dnes ráno problémy aj s močením, aj s pálením pokračujú, dokonca sú možno horšie. v pondelok mám zavolať o výsledky výteru, pravdepodobne sa spýtam na to čo mám robiť, ak som na ten macmiror precitlivená. nemáte niekto podobný problém? ďakujem

Ricky78

ahoj, ak mas palenie, svrbenie ci aj vytok, bude to nejaka infekcia, mozno mykoza alebo chlamydie. Ja som mavala problemy s mykozami, neustale sa mi vracali, obcas to pominulo a potom to tu bolo zas. mne lekar odporucil brat na posilnenie imunity liek Wobenzym, je mozne ho kupit v lekarni bez predpisu. ak sa ti tieto gynekologicke problemy stale vracaju, treba vybrat jedno cele velke balenie, ale mne to vyrazne pomohlo a ku gynekologovi chodim uz len na pravidelne prehliadky. skus sa na to spytat svojho lekara alebo v lekarni.

bazalka

Ahoj, ja tiež občas pociťujem pálenie a mám trocha biely výtok. Gynekológ mi zistil hraničné hodnoty chlamýdií. Bežným vyšetrením sa zistiť nedajú, musí sa urobiť špeciálny ster. Mne sa to pálenie však občas vracia aj po vyliečení. Gynekológ mi odporučil krém Vitagyn C. Keď mám pálenie, tak si ho aplikujem a môžem povedať, že pálenie mi vždy prestane. Tak vyskúšaj. len ťa upozorňujem, že ho nemajú v každej lekárni a stojí okolo 10,-€.