Biela bodka pri analnom otvore

Príspevok v téme: Biela bodka pri analnom otvore
Mark701

Zdravim, neviem ako dlho, ale dnes som si vsimol ze pri analno otvore mam bielu bodku podobnu klasickej vyrazke. Neviete co by to mohlo byt? Dost som sa vylakal, ked som cital, ze to moze byt rakovna konecnika sposobena hpv virusom, ale pohlavny styk som este nemal. K doktorovi urcite zajdem, ale chcel by som vediet, naco sa mam pripravit. Dakujem.

:)

Neviem čo je na tom, keď si tam čosi nahmatáte, tak ste zvedavý čo to je, obzvlášť, keď je človek neskúsený a všade číta o rakovine. Tá biela bodka to môže byť ozaj len zahnisaný vriedok. Skús to vytlačiť a dezinfikovať. V tomto teple sa to môže stať, neboj.

Mark701

A z coho to moze byt? Je to vazne? Ako sa to lieci? Je vobec potrebne ist k lekarovi? Ako priznavam, sledujem sa az moc, ale tak bojim sa a zas s kazdou hlupostou k lekarovi ist nechcem.

Maros75

ty si zrejme gymnasta ze??
Lebo vidiet si na anal a este k tomu bielu bodku......to nedokaze len tak hocikto:)
Alebo si to ukazal kamaratovi a on to zhodnotil?

Mark701

No ked si tam nieco nahmatas, tak sa nepozries, ze? Proste nerieste to, robte zo mna uchyla, piste si, co chcete, ale mne na zdravi zalezi. Takze ak by mi niekto vedel povedat o co sa jedna bol by som rad.