Som totalne na dne

Príspevok v téme: Som totalne na dne
nikuska789

Prosim vas poradte ako mam zistit ci ma podvadza priatel. Pozname sa už vyše 2 tyzdne ale nesprava sa ako ostatny chalani. Na Facebooku nechce vypisat ze je vo vztahu so mnou, ani velmi nechodi na internet, som sa od kamosky jednej dozvedela ze je normalny chalan a aj podla nej nema inu, ale sprava sa pozrievavo. Som nestastna neviem sa na nic sustredit a potrebujem radu ako zistit ci ma podvadza. Prosim.

ojka

nikuska789, to snáď nemyslíš vážne....
kašli na FB, na celý net, čo tam po tom... komu je čo dobré, že by to tam napr. vycapil? takéto netové zmyšľanie niepochopím....
ale z tvojho písania mi to tak príde, že sa dobra ani nepoznáte, pár krát ste sa videli a už rovno spolu "chodíte".... čo by sa stalo, keby ste boli len vo fáze kamaratenia sa, netlačiť na neho, nežiarliť na každú jeho kamaratku?
myslím, že si len dosť unáhlená, vo všetkom (;

nikuska789

ano viem, mozno je to prehnane, ale bojim sa...zatial som mala vztahy ktore rychlo ztroskotali kvôli tomu ze som nedala im co najskôr a nie kvôli mne lebo ja neziarlim pred chalanmi, som kludna ako keby nic, ale ...a predtym som sa s chalanmi stretavala aj zo 3-4 krat do tyzdna...proste neviem co je..ani mi nevola a ako vyhovorka, že on nechce aby som si myslela ze je na mne posadnuty...dost blbe...a aj to viem ze v minulosti vztahy nemal iba jednorazovky zo 2-3krat a ze vraj teraz uz chce nieco vaznejsie...aj to mi povedal ze nevie co chce ci vazny vztah ci co, ja to pochopim ale aby sa cely tyzden neozval...proste ako prve ma napada ze ma inu...alebo aj ked nema inu tak ci nema inu len na sex...hambim sa ale ja som este nechcela a teraz len zato sa s nim mam vyspat aby som mala istotu ze nie kvôli tomu sa neozyva?? ja ho mam rada, no podotykam NELUBIM...len mi to cele ublizuje...a akokolvek sa s nim chcem bavit o tychto temach akosi vzdy vravi ze je uprimny no "neveru" by nepriznal nikdy...asi problem je v tom ze ja cakam na vazny vztah a on na to nie je pripraveny...viem ze ma nechce len na sex lebo by ma uz poslal do riti keby to tak bolo

system

ach ten sprosty facebook, ludia ved je to trapne. keby som nemusel tak ho hned zrusim, ale kvoli skole ho este mam, no ked ju dokoncim hned to rusim. zamkol som si nastenku svoju aby mi ju nikto nevidel a hned som pre skoro vsetkych kvoli tomu cudny :D lebo nezverejnujem moje pocity statusy fotky a kktiny :D
nikusa: spametaj sa lebo toto inac dlho trvat nebude. naco si to ma davat do FB ? aby to vedelo 1000 priatelov ze si bola na 3 tyzdne vo vztahu ? a aby ta potom polka lutovala ze nevadi pride lepsi ? :D

sewie

Nika, sorry ale toto je prehnane-poznate sa len 2 tyzdne-to by som si este ani nedovolila vyhlasit ze som niecia frajerka! jak ta moze "podvadzat" ked boh vie ci ste vobec uz akoze "exkluzivni".....
este ste len v stadiu otukavania a ty sa uz chovas ako ziarliva prisera-to ti to ani dlho nevydrzi!

natusa42

len to nieee ..bože ...koľko máš rokov ?:( och,až sa mi to zle číta ...že na FB :( Laurina ma pravdu...neni FB ,neni láska ..och,dajte sa liečiť ludia ,..ak si myslíte že na FB sú skutočné vzťahy

bože...ved si vychutnávaj jeho lásku,ked si s ním a nemysli na niečo také ,ked ste ešte len spolu začali chodiť,keby mal inú,už s tebou nie je a čo že si nedal na FB ,že je s tebou zadaný ? poviem ti niečo,dievčatko,že najprv musíš jednoducho dospeiť na to,aby si ohla mať vzťah nejaký a nie riešiť FB :( a ešte jedna vec ..ja som so svojím priateľom chodila vyše roka a ani sme sa nemali v priateľoch na Fb a ani nikde inde ...-ale vravím na to treba dospieť

nikuska789

stretli sme sa 4krat...a podozrive? minule si pozeral sms-ky a ukazal mi co som pisala lebo daco som mu napisala a to sme riešili ale to je vedlajsie...potom ako som sa mu na mobil kukala tam boli nejake mena babeniek a on ze toto je moja druha baba, haha iba srandujem a potom isiel dalej a zase ine meno babenky a ze toto dalsia moja baba, haha zase len srandujem...a som sa ho pytala kedy mal naposledy sex a ze vcera, heh len srandujem...mno neviem ci naozaj len srandoval v tych veciach...cize mam dôvod podozrievat ho...

tpch

Ale najistejsie mas najat si sukromneho detektiva. Ten ti zadovazi k dokumetacii aj kvalitne fotografie in fagranti s inou kockou :-D

rony26

ja nechapem preco si sa vobec dala dokopy s niekym komu neveris uz po dvoch tyzdnoch ani nos medzi ocami???

no ako zistis ci ta podvadza?...vsak mu prezri pocitac, mobil, prehadz mu izbu, pripadne popros nejaku kamosku nech ho "akoze" zbali

tpch

A co konkretne je na nom podozrive?
Ste spolu dva tyzdne a stretavate sa raz za tyzden? To ste sa stretli UZ dvakrat? A ty uz patras po tajnej frajerke? Ako sorry-ale toto je fakt na hlavu. Ked nema v oblube facebook, tak je to podozrive? Nemas to v hlavicke troska divne usporiadane?

tpch

ze ty uz mas vymyslene aj mena pre deticky? ved ste spolu uz dva tyzdne :-D
Mala poznamka-daj sa vysetrit. Konkretne u PSYCHIATRA.