...Ahojte. V škole ma nenávidia. Dôvod je jednoduchý: som najlepšia žiačka na škole, rozumiem si s učiteľmi, vychádzam s nimi, nakoľko mám dosť vedomostí a som asi jediný človek, ktorý má na hodine záujem o niečo. Nehúlim, nefajčím, nepijem (už :P...)atď...NIE som bifľoška - mám proste dokonalú pamäť a síce pozor na hodinách nedávam, všetko sa mi tam akoby "zázrakom" fixuje...Proste mám dokonalé výsledky - ostatní zvyknú prepadať. Dokážem sa s učiteľmi rozprávať na odborné témy, nakoľko sa tomu venujem a zaujíma ma to. Som zvyknutá pekne poďakovať, poprosiť, nepapuľovať - proste som pre nich vtierka. Lenže mne na vzdelaní dosť záleží, narozdiel od nich a "nezváram" sa pred každou hodinou. Nesere ma to, že sa so mnou nebavia, mám ich na háku, skôr mi vadí, že mi robia zo školy peklo, každému hovoria, aká som ja vtierka, preto mám dobré výsledky lebo sa vtieram, zrejme závisť! Prišlo nám pár nových mladých príťažlivých profákov na odborné predmety. Holky sa na začiatku venovali notebooku, ja som si vzala knihu, ktorú nový profák doniesol, prečítala som dačo a keďže tam bola nejaká problematika, ktorú ovládam a niečomu som ale nechápala tak celkom, tak som šla za ním a rozprávali sme sa snáď pol hodiny o tom. Pak prišli hentie a hovoria že, "len s ňou sa rozprávate, poďte sa aj s nami" tak si prisadli a zaačali: Koľko máte rokov? Ste zadaní?...on zvrtol tému na to, čo radi z grafiky robíme vo voľnom čase a oni zas: "nóóó, z grafiky nič, ale vo voľnom čase sa venujeme..ehm,, iným činnostiam, všetci vieme akým :D" ...no jednoducho dovidenia zdravý rozum! Nepotrebujem svojich spolužiakov k životu, chcem len aby si ma nebrai do huby také k**vy ako sú oni a kvôli tomu, že oni takí nie sú som ja vadná... Čo robiť? :// (pardon sa vulgarizmy a mimochodom: II.roč. SŠ)
Nenávidia ma
Requiem tak na akej SS si? stale si neodpovedala. Ja chapem obe strany, ak je tvoja kapacita nevyuzita, tak si bud na nespravnej SS, alebo mas primalo veci okolo toho a mrhas svojou energiou a potencialom ;-). Chapem, ze potrebujes velmi vela pozornosti a pochvaly, to je v tomto veku normalne, ale vsetkeho vela skodi ;-).
Si ta predstavujem ako Moniku z Priatelov, stale ruka hore a prvaaa :-)
este ma tak napadlo, ked sa nemusis skoro nic ucit a vsetko sa ti zapamäta na hodine samo, mas teda viac volneho casu a aspon ho nejako vyuzivas? samostudium, praca popri skole (mala by si dost vlastnych penazi uz pocas studia na SS co by malo vyhody), projekty, pripadne pribrat dalsi cudzi jazyk, ak vies cim chces neskor byt podla toho sa uz pripravovat na VS-studium, trebars medicina (prijimacky su tazke) atd....
Nie je to samochvála, je to opisovanie problému. Áno, pôsobí to tak, no ako inak to mám asi napísať? Majú priestor aj oni, nehovorím že vykrikujem každú správnu odpoveď. Len proste učitelia vedia, že asi keď potrebujú niečo zodpovedné vybaviť, požiadajú mňa a nie ich a to ich štve ale proste nepôsobia tak, že by boli vhodní, tak čo mám teraz ja s tým spraviť?! Častokrát sa zrieknem úlohy, ktorou ma poveria, nechcem všetko robiť, aj mňa to otravuje, tak si vyberú oni spomedzi seba. Ale keď učiteľ sám povie, vyberte si niekoho, napr. vedúceho skupiny na praxi, povedia hneď mňa, no poviem že ja to robiť nebudem, Naveľa vyberú iného. Proste sú totálne epickí.
Maoam presne toto je aj môj názor nie je ťažké byť najlepší medzi hlupákmi.
neviem na akej SS si, ale ked ostatni prepadaju, asi nebude ta uroven velmi vysoka, mozno by bolo dobre zmenit SS, kde nebudes jedina vyborna studentka ;-)) ale budes sa musiet viac snazit, ono nie je tazke excelovat medzi lenivymi ludmi
a?
Pises, ze ich mas na haku, tak ich maj na haku.
Inak, byt tvojou spoluziackou, asi ma drbne, tiez som nemala rada take aktivistky ako ty. Ale zas na druhej strane, kym ty debatis, ostatni spoluziaci si mozu robit asi co chcu, kedze bavis ucitela. Takze ma to svoje vyhody, aj nevyhody:-)
Trošku menej samochvály by nezaškodilo :)