Ako vylepšiť erekciu

Príspevok v téme: Ako vylepšiť erekciu
slniečko14

Ahojte! Máme s priatelom menší problém-on sa rýchlo správi a ja sa nestihnem spraviť. keď chceme isť na to ešte raz tak ta erekcia už nieje ono :(. Neviem prečo, nemám s tým skúsenosti...prosím poradte...ako zlepšiť priatelovu erekciu alebo čo robiť aby sa tak rýchlo nespravil. Od kedy užívam HAK spraví sa veľmi rýchlo. dakujem

Genesis

AdamKrt

pocuvaj skus nejake tie techniky uviest :) ... nechce sa mi citat celu tantru pretoze uz som cital vela knih s niecim podobnym a musim napisat ze uplne zabity cas :) ... plno zbytocnych info a tych par rad co tam bolo sa dalo zhrnut do troch viet :)

takze ak mas nejake dobre rady ohladne milovania z tej tantry tak uved :) ... stucne do odrazok a jasne :)

slniecko14

...v poslednej dobe sa to len zhoršuje..ja to nechapem :(..prečo pri ex nemal taky problem a pri mne ma..čim to moze byt? on tvrdi, že ho viac vzrusujem ale podla mna to tak nebude

slniečko14

ako sa tie znecitlivujuce gely pouzívaju? ..neviem si to predstaviť, teda keď nepouzívame kondom.
on je podnikateľ a majú v poslednej dobe dosť veľké problémy vo firme, takže nemá nikedy až tak veľa energie v posteli :D

tantrický sex je vlastne oddialovanie vrcholu, nie?

AdamKrt

ta3 Dnes 00:25 - cital knihnu o tantre. Vacsinou tam bolo kopec historie, vysvetlovania, technik malo, nielktore divne -ako cievkovanie penisu. Viem sa ovladat a myslel som, ze sa tam naucim nieco viac, ale nic take extra som sa nedozvedel od toho, co som uz vedel. Skoda, cakal som od toho viac.

ta3

vsetkym muzom by som odporucala precitat si nieco o tantre, na nete su informacie, je aj mnoho knih o tom v knihkupectvach (ja osobne mam jednu 500 stranovu) a vo vacsich mestach bezia aj kurzy, tantricke milovanie nikdy nezanecha zenu neuspokojenu a tantrici nikdy nemaju problem s predcasnou erekciou, ale tantrikom sa clovek nestava zo dna na den, je potrebny tvrdy trening samoovladania, je to umenie, ktoremu sa clovek musi ucit, ale vysledok stoji za vsetku namahu

arnie11

23r. to je taky sopliak, niet divu ze je nadrzany a rychlo sa spravi. :) Vekom sa to moze zmenit. Kondom moze trochu utlmit drazdenie penisu a tak mohol oddialit vyvrcholenie. To by mu mohli pomoct aj tie znecitlivujuce gely, ale nemam s tym skusenost. A je uplne samozrejme ze ak je unaveny a vystresovany tak to moze mat negativny dopad na kvalitu erekcie. Aj ked ja v takom veku som si az taku unavu ani nevedel predstavit, zeby to nefungovalo. Asi som sa vedel vzdy dobre ulievat :-).

slniečko4

Ahojte! ma len 23 rokov, takže problem by nemal byt, ale vacsinou je aj unaveny z prace a ma stresy, mozno to s tym ma suvis...priatel sa vedel ovladat kym sme pouzivali kondom-teraz som musela prejst na HAK...a pri kondome som zas ja necitila žiadne vzrušenie. skúsime to s tými cvikmi..na viagru mame hadam cas :D

arnie11

No ak by pouzil Viagru, bude aj druha, mozno tretie erekcia ... A pri tych uz ejakulacia asi nebude taka rychla. Zavisi to aj od veku (neviem kolko ma rokov), podla mna u zdraveho muza vo veku 20-30r., by nemal byt problem s kvalitou erekcie po prvom vyvvrcholeni. V takom veku su podla mna 2 cisla za 1h uplne v pohode. Po 40ke ma vraj uz vela muzov problem s erekciou.
Moze skusit Kegelove cviky pre muzov, vraj to pomoze na ovladnutie ejakulacie (nemam vyskusane), alebo nejaky znecitlivujuci pripravok na penis, ale neviem ci to neovplyvni erekciu.

AdamKrt

To je normalne, ze po kazdej ejakulacii je jeho erekcia slabsia. S tym nic nenarobis. Ak chces, aby si si to uzila, tak MUSI sa priatel ovladat. T.j. vedome sa naucit oddialit ejakulaciu, az ked budes uspokojena.

Ibaze by si dal nejaku Viagru, alebo nieco podobne... :) Ale to mu nezabrani ejakulovat skor.