ako to riesite???

Príspevok v téme: ako to riesite???
smajlinka

čaute baby :) cem sa spytat ci nemate nejaky "recept" ako vyriesit tu vec s vytekanim spermii po sexe... proste ked sa urobi do mna tak sa utriem vreckovkou aaale to stejne nestači.. akonahle sa postavim mam od toho cele mokre nohavicky... noo viem sprcha to vyriesi aaale nie vzdy mam moznost sa hned po tom osprchovat..

aaa21

tak nebola som pri tom ked to robil inym...ale poznam ho...ho...je sice klasika ze to hned beriete ako ze sa vytahuje ze to fakt vie..ale poznam kedy by klamal...:-)

aaa21

no frontman moja rec...ze by sa s tym malo nieco..ale asi ho necham nech to skusa..lebo viem ze to chce..len kvoli mne to nerobi..a mozno fakt raz sa nam to podari:-)

katarinna

Aká vina, sex nie je olympiáda, keď nemáš s niečoho potešenie tak to nerob len pre to že sa to " má ". Žiaľ ale musím súhlasiť s väščinou že chlapec neumí. Vek na tom nezohráva úlohu, nebola si predsa pri tom keď to robil druhým žená a ešte jedna vec ak mu to nešlo ani u nich tak to naňho zahrali aby mali pokoj a skončil.A chlap si potom myslí jak umý.

aaa21

ale jasne ze sa nehanbim a coho?...nad odbornikom som este nerozmyslala.co ja viem mozno to necham tak..a mozno mu dam este sancu nech to skusa..a mozno raz:-)

katty19

aaa21, nuž, neviem, prečo ťa to ešte nenapadlo, zrejme treba zájsť za odborníkom, dúfam, že sa nehanbíš, lebo, to by som si až teraz o tebe pomyslela.