ako to riesite???

Príspevok v téme: ako to riesite???
smajlinka

čaute baby :) cem sa spytat ci nemate nejaky "recept" ako vyriesit tu vec s vytekanim spermii po sexe... proste ked sa urobi do mna tak sa utriem vreckovkou aaale to stejne nestači.. akonahle sa postavim mam od toho cele mokre nohavicky... noo viem sprcha to vyriesi aaale nie vzdy mam moznost sa hned po tom osprchovat..

markketa

ahoj kiki.a neuživaš nahodou antikoncepciu?lebo ak ano,tak pred menštruaciou vlastne nevysadiš tych 7dni,ale budeš užívat pirulky nonstop,tak nedostaneš.ale su aj injekcie na odialenie,stačí íst dr.

kiki

Ahojte, rada by som sa opýtala či nahodou neexistuje daka tabletka na oddialenie menštruácia..nakolko idem na dovolenku a budeme tiez bajkovat..a dost by mi to vadilo..bolest brucha..a pod. diky za odpoved ak uz s tym mate skusenosti..:-)

Mirus

SMAJLINKA :)
ver mi,že mozes byt rada, ze to vyteka, lebo z vlastnej skusenosti viem, ze ked to nevytecie, tak si v tom....
Neviem ci je to u kazdej baby, ale u mna to rozhodne dopadlo takto.... papa.

slavina

pre aaa21
Tak mi napadlo,že možno Ti to jazykom robí veľmi nežne a jemne,ak máš rada na tvrdo,tak nech aj jazykom pritlačí,veď sa mu nezlomí.Tiež som mala ten istý problém,chalani sa snažili a furt nič,až raz prišiel jeden,ktorý dobre pritlačil na klitoris a "explodovala" som.Ja netvrdím,že je v tom Tvoj partner zlý,alebo slabý,len techniku treba možno zmeniť.