čaute baby :) cem sa spytat ci nemate nejaky "recept" ako vyriesit tu vec s vytekanim spermii po sexe... proste ked sa urobi do mna tak sa utriem vreckovkou aaale to stejne nestači.. akonahle sa postavim mam od toho cele mokre nohavicky... noo viem sprcha to vyriesi aaale nie vzdy mam moznost sa hned po tom osprchovat..
ako to riesite???
myslis odo mna Katus?jaj no to zas bude :-)))
aaa21 som jedna z tych stastnych- nestastnych co mavaju zive sny...nuz niekedy sa da celkom fajne uzit... :-) aj vo sne a rano nevies ci to bol sen alebo realita...to su tie lepsie pripady-ked je sen prijemny.neviem cim to je sposobene..ci len ludia duchovne velmi vyspely alebo akoby som to nazvala,s bohatou fantaziou? mozu mat taketo sny..ale je to velmi prijemne..dostat sa do takehoto stavu..ibaze dost vycerpavajuce-vnimam okolie-dokonca som schopna odpovedat a pri tom spim..ale po takomto spanku nie som oddychnuta.ako sme presli od spermii k snom :-)))
aaa21, no, nejde o ten príjem, kašli na to, zostaň
vy sa tu poznate?
frontman sa vyzna...asi casto medituje:-)
Goméz išiel papať. Ale príde, neboj. Dnes čakám ešte na poštu, veľmi zvedavá, Bruni?
no ja som asi realista:-)lebo si dost dobre neviem predstavit zivy sen..to fakt nie...sorrraaac...nie som na jednom prijme
bdely sen je taky stav, ked snivas, ale zaroven mas bdele vedomie, takze v tom snovom svete mozes vselico robit a zistovat
nezabudam!!! :-)
a gomez co spi? a caka ze ho niekto prebudi? prijemne??? :-)
Čo to znamená bdelý sen, vysvetli, prosím.
Jasné, že ti, miláčik, čítam myšlienky, sme na jednom príjme, nezabúdaj!