Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Henna DM gastan

Príspevok v téme: Henna DM gastan
fazula gula

mam na hlave hennu gastanovu...je tam aj kokosovy olej troska skorice zihlava a kakao, chcem sa spytat ci mi to nechyti velmi do cervena alebo rysava...mam hnede vlasy nie uplne tmave...a farbene chemickou farbou asi pred 2 rokmi...a nechiti mi to do zelena ???? co ak chyti ?? co potom mam robit ????? nejake skusenosti ???????

fazula gula

ahoj ano chytila ale mala som to len kratko takze len tak slabucko...mam take pekne cervene odlesky na slnku a celkovo su vlasky trolinku tmavsie a sviezejsie

fazula gula

jankaaaaaaaaa ty si asi zakomplexovana ale vsetky komenty od teba su negativne...ked s tym nemas skusenosti tak naco piseeesss....

talentmania

ja mam s hennou z Dm velmi dobre skusenosti vzdy mi chyti krasne:))Aj vlasy sa mi upravili nemozem povedat ze nie mala som uz aj z nettu objednanu a ja nevidim velky rozdiel iba v tom ze v Dm si ju kupim jednoduchsie ako cez nett:)):)))

jankaaaaaaaaa

skusenosti nemam, ale aj tu nafore nieraz citam ze ta henna z dm vobec nechyta., lebo to nieje ani original henna. tiez som nad nou uvazovala, tak som citala viacero skusenosti a vacsinou boli take ze vobec nechytila

Heatherka

ja som si dala tiez gastan. hlavne nedat do kovovej nadobky a ani s lyzickou normalnou to nemiesat. najlepsie je s plastovou. ja som si prave ju vcera davala :) dala som 3 lyzice citronovej stavy a zaliala 1dcl 90 stupnovej kavy (normalne vyluhovana kava). nechala som troska zakryte foliou. naniesla na vlasy a mala asi 9 hodin. chytilo mi to uzasne.vlasy mam leskle, take ovela objemnejsie. zmyla som len cistou vodou. henna chyta este take 3 dni. potom treba umyt samponom. najlepsie je balea na henovane vlasy.

nato, ze vlasy som mala chemicky farbene pred cca 3 mesiacmi som velmi spokojna. ja som ocakavala, ze nechyti vobec:)

ak chces do cervena vlasy, dava sa mleta cervena paprika.

toto su moje skusenosti :)

fazula gula

citron zevraj umozni farbe viac chytat na vlasy...uz to mam na hlave takze menit to uz velmi nemozem ale citron som tam dala asi lyzicu...a to viem ze to henna este aj po 3 dnoch posobi na vlasy a vlasy mas uplne inej farby a samozrejme neskor sa vymyva

ALE DAKUJEM ZA RADU A AJ ZA UPOKOJENIE :)

nightmare282

No rysave to asi nebudes mat. A ked sa tak bojis tak si to nehaj menej na hlave. Ked sa ti to bude pacit mozes si dat znova hennu. Castejsim pouzitim potom zvyraznis tu farbu. Ale myslim ze sa nemusis bat ja som si s odstupom tyzdna dala dvakrat bordovu mala som cerveny odlesk ale mic vyrazne a kriklave stale bola vidiet hneda povodna farba. Potom napis ako to vyzera :)