Zdravím :)
Chcela by som sa vás opýtať či náhodou nemáte skúsenosti s voskom, teda mám na mysli depiláciu voskom.
Mám velke problemy s depilovaním a epilovaním inými sposobmy a naozaj som vyskúšala už všetko od a po zet okrem vosku teda ak nerátame ten od Weet ktorý mi bol ale naozaj na nič.
Tak ak by ste mi niekto vedel poradiť budem vám velmi zaviazana :) vopred dakujem
Depilácia voskom->rady
sorry cukrovu pastu som myslela... :-)
ahoj,
ani ja som o tej cukrovej vate este nepocula...
akurat co mozem povedat,ze depilovanie voskom je fajn,
ja mam doma ten ohrievac na ten vosk a depilujem sa raz za mesiac, na zaciatku sa mi ruky strasne triasli ale uz som si zvykla...
akurat som pocula ze depilovanie podpazusia nie je dobre, vie niekto preco??
Ako baby hovorili tak prvy krat je lepsie zajst ku kozmeticke.
vela stastia :)
mišela a prosím ťa kolko ťa vyšlo do depilovanie cukrovou pastou ? ja som o tom už počula a no uvidím rada by som to vyskušala :)
aj ja som bola už u kozmeticky,pred dovolenku.
bola som prekvapena,že to nestojí veľa a naozaj sa to oplatí,pretože mate na dlhy čas pokoj.
momentálne som nadšená z depilácie cukrovou pastou,je oveľla šetrnejšia a kvalitnejšia ako klasicke horuce vosky.je sice drahšia,ale vyplatí sa ,pretože po čase prestavaju chlpky rásť,samozrejme nie je to na 100%..a d sa pekne vydepilovať uplne všetko,uplne..robia aj obocie..
videla som na vlastne oci,ako po par sedeniach ochlpenie redne a aj ja som sa dala vydepilovať.momentalne sa chystam na druhe sedenie a veľmi sa teším.
anony tiež si myslím, že je rozumnejšie aspon prvých pár krát zájsť ku kozmetičke, neviem kolko by ťa vyšiel vosk na depiláciu doma, no ako som písala s tými z drogerky je to porovnateľné a predsalen istota je istota :) ja chcem tiež niekedy vyskúšať isť ku kozmetičke, no vidím to až na další rok pred letom, kedže ja si zatial musím vystačiť s lacnými žiletkami :) a nech vyskúšať čokolvek, daj vedieť ako to dopadlo!!!
uz som tu do vela podobnych tem prispela
babyak nemate skusenosti depilovat sa voskom zajdite ku kozmeticke mate to zchvilu a na mesiac pokoj
znama si robila depilaciu celeho tela skoro sama voskom :/ dopadlo to tak ze pod pazuchami a oblast bikin si spalila tak ze chodila ako stehlami po d pazuchami a s trochu rozkorocenymi nohami :( stehna ani nevravim ake ich mala spalene
opakujem zajdi ku kozmeticke ona ti to pekne vytrha, ja si davam depilovat cely rozkrok uplne do hladka aj cele nohy
kazdy z nas ma iny prach bolesti ako sa hovori pravidelne budes ku nej chodit tym viac si na ten vosk zvyknes ,
katuša dakujem za radu :) a to je celkom málo 15eur až tomu nemožem veriť hh :) no a mne osobne tie pásiky weet vobec neomohli ... už som rozzmýšlala aj nad tym že si kupim vosk a tak dajako ... ale neviem či na to by som nepotrebovala aj nejaky prístroj na nahrievanie .... ach som s tými chlpmi nespokojná veľmi a zufala z nich... mám s tým nepríjemnosti velmi ...
aj ja som raz skušala weet, no naozaj boli nanič. iné osobné skúsenosti nemám, no kamarátka chodí na depiláciu voskom ku kozmetičke, celé nohy ju stoja od 12 do 15 eur a toľko stojí aj to veľké balenie weet (mne to klasické vyšlo na lýtka, aj to mi to riadne nevytrhalo) no ona si to nevie vynachváliť, dá sa to vydržať a skutočne celý celučičký mesiac mala úplne hladké nohy.
ja som skúšala len voskové pásiky, ale tie asi aj ty, ale výsledok bol celkom v pohode..
naozaj nikto nič ? :(